Carflow lanceert digitale showroom bij Hekkert Autogroep

Carflow heeft bij Hekkert Autogroep een digitale showroom gelanceerd. Met het platform wil het softwarebedrijf ‘de e-merchandising door autobedrijven van auto’s en diensten aan consumenten naar een hoger niveau tillen.’ Door de implementatie bij Hekkert zet het Belgische bedrijf Carflow met de digitale showroom een eerste stap op Nederlandse bodem.

online shoppen

De digitale showroom van het autobedrijf biedt de online consument volgens Carflow ‘functionele mogelijkheden om snel tot een beslissing te komen. Vergelijkbaar met de online digitale aankoop van bijvoorbeeld een televisietoestel of koelkast’.

Rob Henneveld, BDM van Carflow in Nederland: “Het verder digitaliseren van je autobedrijf wordt in de huidige tijd een belangrijk strategisch aandachtspunt. Consumenten hebben massaal het gemak van online oriënteren ontdekt om tot een keus van een auto te komen. Een weg terug is er niet en ondenkbaar, een verdere digitalisering is de toekomst.”

Carflow lanceert digitale showroom bij Hekkert Autogroep - Automobielmanagement.nl

Carflow lanceert digitale showroom bij Hekkert Autogroep

Carflow heeft bij Hekkert Autogroep een digitale showroom gelanceerd. Met het platform wil het softwarebedrijf ‘de e-merchandising door autobedrijven van auto’s en diensten aan consumenten naar een hoger niveau tillen.’ Door de implementatie bij Hekkert zet het Belgische bedrijf Carflow met de digitale showroom een eerste stap op Nederlandse bodem.

online shoppen

De digitale showroom van het autobedrijf biedt de online consument volgens Carflow ‘functionele mogelijkheden om snel tot een beslissing te komen. Vergelijkbaar met de online digitale aankoop van bijvoorbeeld een televisietoestel of koelkast’.

Rob Henneveld, BDM van Carflow in Nederland: “Het verder digitaliseren van je autobedrijf wordt in de huidige tijd een belangrijk strategisch aandachtspunt. Consumenten hebben massaal het gemak van online oriënteren ontdekt om tot een keus van een auto te komen. Een weg terug is er niet en ondenkbaar, een verdere digitalisering is de toekomst.”