Aiways maakte zijn debuut in Europa bij een verhuurbedrijf op het Franse eiland Corsica maar denkt nu klaar te zijn voor het grote werk. Inmiddels is een eerste tiental auto’s aan Duitse klanten afgeleverd. De afhandeling gebeurt volledig online via geselecteerde vestigingen van Euronics, een keten van bijna 1.400 onafhankelijke elektronicawinkeliers die voor Aiways optreedt als partner en aanspreekpunt. De winkelier kan daarbij ook de proefrit verzorgen waarvan er al meer dan 1.200 zijn geboekt.

Webpagina

Op een speciale webpagina van Euronics worden alle kenmerken en voordelen opgesomd van de Aiways U5. De verkoopprijzen beginnen bij 35.100 euro voor de standaardversie, waarbij de geldende Duitse milieupremie voor elektrische auto’s al is afgetrokken. Auto’s die nu worden besteld zullen nog in december worden afgeleverd, aldus Euronics en Aiways.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding