Aiways verkoopt auto’s bij Duitse elektronicawinkel

Het Chinese Aiways heeft de eerste auto’s verkocht in Duitsland. Dat gebeurt niet via dealers. De SUV U5 is te bestellen bij elektronicaketen Euronics, een zusterbedrijf van het Nederlandse Elektroworld. Bij die Nederlandse keten zelf is Aiways echter nog niet te koop.

Aiways kiest 'anti-Tesla' aanpak

Aiways maakte zijn debuut in Europa bij een verhuurbedrijf op het Franse eiland Corsica maar denkt nu klaar te zijn voor het grote werk. Inmiddels is een eerste tiental auto’s aan Duitse klanten afgeleverd. De afhandeling gebeurt volledig online via geselecteerde vestigingen van Euronics, een keten van bijna 1.400 onafhankelijke elektronicawinkeliers die voor Aiways optreedt als partner en aanspreekpunt. De winkelier kan daarbij ook de proefrit verzorgen waarvan er al meer dan 1.200 zijn geboekt.

Webpagina

Op een speciale webpagina van Euronics worden alle kenmerken en voordelen opgesomd van de Aiways U5. De verkoopprijzen beginnen bij 35.100 euro voor de standaardversie, waarbij de geldende Duitse milieupremie voor elektrische auto’s al is afgetrokken. Auto’s die nu worden besteld zullen nog in december worden afgeleverd, aldus Euronics en Aiways.

Aiways verkoopt auto’s bij Duitse elektronicawinkel - Automobielmanagement.nl

Aiways verkoopt auto’s bij Duitse elektronicawinkel

Het Chinese Aiways heeft de eerste auto’s verkocht in Duitsland. Dat gebeurt niet via dealers. De SUV U5 is te bestellen bij elektronicaketen Euronics, een zusterbedrijf van het Nederlandse Elektroworld. Bij die Nederlandse keten zelf is Aiways echter nog niet te koop.

Aiways kiest 'anti-Tesla' aanpak

Aiways maakte zijn debuut in Europa bij een verhuurbedrijf op het Franse eiland Corsica maar denkt nu klaar te zijn voor het grote werk. Inmiddels is een eerste tiental auto’s aan Duitse klanten afgeleverd. De afhandeling gebeurt volledig online via geselecteerde vestigingen van Euronics, een keten van bijna 1.400 onafhankelijke elektronicawinkeliers die voor Aiways optreedt als partner en aanspreekpunt. De winkelier kan daarbij ook de proefrit verzorgen waarvan er al meer dan 1.200 zijn geboekt.

Webpagina

Op een speciale webpagina van Euronics worden alle kenmerken en voordelen opgesomd van de Aiways U5. De verkoopprijzen beginnen bij 35.100 euro voor de standaardversie, waarbij de geldende Duitse milieupremie voor elektrische auto’s al is afgetrokken. Auto’s die nu worden besteld zullen nog in december worden afgeleverd, aldus Euronics en Aiways.