Louwman Group vergroot belang in Fietsvoordeelshop.nl

Louwman Group heeft vorige maand haar belang in Fietsvoordeelshop.nl uitgebreid. Eerder al, in december 2019, kocht Louwman een eerste belang in de online fietswinkel. De familie Vriend behoudt nog wel een meerderheid in het snelgroeiende bedrijf laat Louwman weten.

De aandeelhouders investeren fors in nieuwe winkels, in e-commerce en in magazijn- en werkplaatsvoorzieningen. ‘Deze tweede transactie staat symbool voor de uitstekende en succesvolle samenwerking tussen de aandeelhouders,’ aldus Louwman.

Alternatief voor OV

Fietsvoordeelshop.nl heeft fietsen van vrijwel alle A-merken. In ruim 45 jaar tijd is het familiebedrijf uitgegroeid tot een van de grootste fietswinkels en online-aanbieders van fietsen in Nederland. Met e-bikes en speed pedelecs zijn ook langere afstanden snel op de fiets af te leggen, waardoor ze ook voor woon-werkverkeer zijn uitgegroeid tot een alternatief voor de auto en het OV denkt Louwman.

Multimodale mobiliteit

Fietsvoordeelshop.nl heeft daarnaast ‘een jong en energiek managementteam en een sterke familiecultuur als basis om verder te groeien’. Louwman Group voegt naast financiële middelen kennis en ervaring toe op het gebied van online marketing en organisatieontwikkeling. Louwman versterkt op deze manier haar positie als aanbieder van multimodale mobiliteit.

Lees ook:
Louwman bouwt aan multimodale mobiliteit
Louwman breidt aanbod uit met speed pedelecs van Stromer

Louwman Group vergroot belang in Fietsvoordeelshop.nl - Automobielmanagement.nl

Louwman Group vergroot belang in Fietsvoordeelshop.nl

Louwman Group heeft vorige maand haar belang in Fietsvoordeelshop.nl uitgebreid. Eerder al, in december 2019, kocht Louwman een eerste belang in de online fietswinkel. De familie Vriend behoudt nog wel een meerderheid in het snelgroeiende bedrijf laat Louwman weten.

De aandeelhouders investeren fors in nieuwe winkels, in e-commerce en in magazijn- en werkplaatsvoorzieningen. ‘Deze tweede transactie staat symbool voor de uitstekende en succesvolle samenwerking tussen de aandeelhouders,’ aldus Louwman.

Alternatief voor OV

Fietsvoordeelshop.nl heeft fietsen van vrijwel alle A-merken. In ruim 45 jaar tijd is het familiebedrijf uitgegroeid tot een van de grootste fietswinkels en online-aanbieders van fietsen in Nederland. Met e-bikes en speed pedelecs zijn ook langere afstanden snel op de fiets af te leggen, waardoor ze ook voor woon-werkverkeer zijn uitgegroeid tot een alternatief voor de auto en het OV denkt Louwman.

Multimodale mobiliteit

Fietsvoordeelshop.nl heeft daarnaast ‘een jong en energiek managementteam en een sterke familiecultuur als basis om verder te groeien’. Louwman Group voegt naast financiële middelen kennis en ervaring toe op het gebied van online marketing en organisatieontwikkeling. Louwman versterkt op deze manier haar positie als aanbieder van multimodale mobiliteit.

Lees ook:
Louwman bouwt aan multimodale mobiliteit
Louwman breidt aanbod uit met speed pedelecs van Stromer