Nieuw platform Proefrit aan Huis brengt auto naar de consument

Autobedrijven kunnen hun aanbod nu ook presenteren op Proefrit aan Huis. Het platform verzorgt naar eigen zeggen de presentatie van een occasion bij de klant thuis, biedt ter plaatse een proefrit aan en handelt bij verkoop direct de administratie af. Initiatiefnemer Johan Tuinstra claimt een verkoopsucces van negentig procent.

Proefrit aan Huis is een initiatief van Johan Tuinstra, die via zijn drie autobedrijven in Friesland de service al tien jaar aanbiedt. Tuinstra: “Veel autobedrijven hebben de online presentatie van hun occasions prima op orde. Een proefrit aan huis is daarom een volgende, succesvolle stap. Maar dat moet je wel organiseren en er de mensen voor vrij maken. In deze drukke tijden is dat niet eenvoudig, en daarom nemen wij die zorg uit handen.”

Vast bedrag

De proefritten worden verzorgd door medewerkers van het platform. Zij halen de occasion op bij het autobedrijf, rijden ermee naar de klant en beantwoorden daar alle vragen. Ook een globale inspectie van de eventuele inruilauto wordt verzorgd. Indien de klant tot aankoop overgaat, assisteert de medewerker bij de betaling, tenaamstelling en eventuele vrijwaring en brengt hij de inruilauto naar het autobedrijf.

Voor deze dienstverlening betaalt het autobedrijf een vast bedrag, ongeacht de reisafstand naar de klant. Tuinstra: “Negen van de tien proefritten aan huis worden afgesloten met een succesvolle verkoop. Voor de proefrit aan huis gelden geen afleveringskosten en er kan aanspraak gemaakt worden op landelijke garantiedekking.”

Nieuw platform Proefrit aan Huis brengt auto naar de consument - Automobielmanagement.nl

Nieuw platform Proefrit aan Huis brengt auto naar de consument

Autobedrijven kunnen hun aanbod nu ook presenteren op Proefrit aan Huis. Het platform verzorgt naar eigen zeggen de presentatie van een occasion bij de klant thuis, biedt ter plaatse een proefrit aan en handelt bij verkoop direct de administratie af. Initiatiefnemer Johan Tuinstra claimt een verkoopsucces van negentig procent.

Proefrit aan Huis is een initiatief van Johan Tuinstra, die via zijn drie autobedrijven in Friesland de service al tien jaar aanbiedt. Tuinstra: “Veel autobedrijven hebben de online presentatie van hun occasions prima op orde. Een proefrit aan huis is daarom een volgende, succesvolle stap. Maar dat moet je wel organiseren en er de mensen voor vrij maken. In deze drukke tijden is dat niet eenvoudig, en daarom nemen wij die zorg uit handen.”

Vast bedrag

De proefritten worden verzorgd door medewerkers van het platform. Zij halen de occasion op bij het autobedrijf, rijden ermee naar de klant en beantwoorden daar alle vragen. Ook een globale inspectie van de eventuele inruilauto wordt verzorgd. Indien de klant tot aankoop overgaat, assisteert de medewerker bij de betaling, tenaamstelling en eventuele vrijwaring en brengt hij de inruilauto naar het autobedrijf.

Voor deze dienstverlening betaalt het autobedrijf een vast bedrag, ongeacht de reisafstand naar de klant. Tuinstra: “Negen van de tien proefritten aan huis worden afgesloten met een succesvolle verkoop. Voor de proefrit aan huis gelden geen afleveringskosten en er kan aanspraak gemaakt worden op landelijke garantiedekking.”