Bij CarNext, het kort geleden van LeasePlan verzelfstandigde online platform voor gebruikte auto’s, moet ze vooral de ambitieuze groeiplannen leiden. Afgelopen jaar verkocht het in Amsterdam gevestigde bedrijf in 22 landen 40.000 auto’s aan consumenten en 200.000 aan zakelijke kopers.

Versnellen

Krishnan zegt er zelf over: ‘’Ik ben enthousiast om bij CarNext te komen op zo’n belangrijk moment. CarNext is één van de eerste bedrijven die de manier waarop consumenten en professionele kopers een gebruikte auto online kopen heeft gedigitaliseerd en getransformeerd. Het is een leidende scale-up in Europa geworden. Mijn eerste focus is het versnellen van de groei.’’ CarNext zal voor haar benoeming geruime tijd zonder CEO.

Lees ook:
CarNext gaat door als zelfstandig bedrijf

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding