Française Sophie Krishnan nieuwe directeur CarNext

CarNext heeft de Française Sophie Krishnan benoemd tot algemeen directeur. Zij heeft vooral ervaring in het snel opschalen en laten doorgroeien van digitale bedrijven. Krishnan werkt tot nu toe als CEO bij WorldRemit, een snelgroeiende digitale betaaldienst, en daarvoor onder meer bij Expedia en Trainline.

Bij CarNext, het kort geleden van LeasePlan verzelfstandigde online platform voor gebruikte auto’s, moet ze vooral de ambitieuze groeiplannen leiden. Afgelopen jaar verkocht het in Amsterdam gevestigde bedrijf in 22 landen 40.000 auto’s aan consumenten en 200.000 aan zakelijke kopers.

Versnellen

Krishnan zegt er zelf over: ‘’Ik ben enthousiast om bij CarNext te komen op zo’n belangrijk moment. CarNext is één van de eerste bedrijven die de manier waarop consumenten en professionele kopers een gebruikte auto online kopen heeft gedigitaliseerd en getransformeerd. Het is een leidende scale-up in Europa geworden. Mijn eerste focus is het versnellen van de groei.’’ CarNext zal voor haar benoeming geruime tijd zonder CEO.

Lees ook:
CarNext gaat door als zelfstandig bedrijf

Française Sophie Krishnan nieuwe directeur CarNext - Automobielmanagement.nl

Française Sophie Krishnan nieuwe directeur CarNext

CarNext heeft de Française Sophie Krishnan benoemd tot algemeen directeur. Zij heeft vooral ervaring in het snel opschalen en laten doorgroeien van digitale bedrijven. Krishnan werkt tot nu toe als CEO bij WorldRemit, een snelgroeiende digitale betaaldienst, en daarvoor onder meer bij Expedia en Trainline.

Bij CarNext, het kort geleden van LeasePlan verzelfstandigde online platform voor gebruikte auto’s, moet ze vooral de ambitieuze groeiplannen leiden. Afgelopen jaar verkocht het in Amsterdam gevestigde bedrijf in 22 landen 40.000 auto’s aan consumenten en 200.000 aan zakelijke kopers.

Versnellen

Krishnan zegt er zelf over: ‘’Ik ben enthousiast om bij CarNext te komen op zo’n belangrijk moment. CarNext is één van de eerste bedrijven die de manier waarop consumenten en professionele kopers een gebruikte auto online kopen heeft gedigitaliseerd en getransformeerd. Het is een leidende scale-up in Europa geworden. Mijn eerste focus is het versnellen van de groei.’’ CarNext zal voor haar benoeming geruime tijd zonder CEO.

Lees ook:
CarNext gaat door als zelfstandig bedrijf