“Ford streeft naar een volledig elektrische toekomst. Medio 2026 zal 100 procent van het gamma personenauto’s in Europa emissievrij kunnen rijden, dan wel volledig elektrisch of plug-in hybride. In 2030 zal het hele gamma personenauto’s volledig elektrisch zijn.

Marktplaats

“Tegelijkertijd zal Ford voertuigen blijven verkopen via zijn dealers en traditionele kanalen. Daarnaast biedt Ford klanten een alternatief voor een bezoek aan een dealer met de lancering van een online marktplaats die een volledig digitaal traject mogelijk maakt, van configuratie tot inruil, financiering en levering. Zowel via een dealerbedrijf als in de toekomst online, zullen Ford-klanten een bestelling kunnen plaatsen van hun keuze.’’

Lees ook:
Ook Ford komt met eigen occasionsite

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding