Ford gaat auto’s ook online aanbieden

Ook Ford gaat meer mogelijkheden bieden de aankoop van een auto volledig online af te wikkelen. Het blijft daarnaast ook mogelijk dat bij de dealer te doen. Dat stelt Ford Nederland naar aanleiding van berichten uit de VS over een beperking van het aantal auto’s dat bij de dealer op in voorraad staat en het meer online verkopen.

“Ford streeft naar een volledig elektrische toekomst. Medio 2026 zal 100 procent van het gamma personenauto’s in Europa emissievrij kunnen rijden, dan wel volledig elektrisch of plug-in hybride. In 2030 zal het hele gamma personenauto’s volledig elektrisch zijn.

Marktplaats

“Tegelijkertijd zal Ford voertuigen blijven verkopen via zijn dealers en traditionele kanalen. Daarnaast biedt Ford klanten een alternatief voor een bezoek aan een dealer met de lancering van een online marktplaats die een volledig digitaal traject mogelijk maakt, van configuratie tot inruil, financiering en levering. Zowel via een dealerbedrijf als in de toekomst online, zullen Ford-klanten een bestelling kunnen plaatsen van hun keuze.’’

Lees ook:
Ook Ford komt met eigen occasionsite

Ford gaat auto’s ook online aanbieden - Automobielmanagement.nl

Ford gaat auto’s ook online aanbieden

Ook Ford gaat meer mogelijkheden bieden de aankoop van een auto volledig online af te wikkelen. Het blijft daarnaast ook mogelijk dat bij de dealer te doen. Dat stelt Ford Nederland naar aanleiding van berichten uit de VS over een beperking van het aantal auto’s dat bij de dealer op in voorraad staat en het meer online verkopen.

“Ford streeft naar een volledig elektrische toekomst. Medio 2026 zal 100 procent van het gamma personenauto’s in Europa emissievrij kunnen rijden, dan wel volledig elektrisch of plug-in hybride. In 2030 zal het hele gamma personenauto’s volledig elektrisch zijn.

Marktplaats

“Tegelijkertijd zal Ford voertuigen blijven verkopen via zijn dealers en traditionele kanalen. Daarnaast biedt Ford klanten een alternatief voor een bezoek aan een dealer met de lancering van een online marktplaats die een volledig digitaal traject mogelijk maakt, van configuratie tot inruil, financiering en levering. Zowel via een dealerbedrijf als in de toekomst online, zullen Ford-klanten een bestelling kunnen plaatsen van hun keuze.’’

Lees ook:
Ook Ford komt met eigen occasionsite