Plan-IT en CarQall kondigen samenwerking aan

Automatiseerders Plan-IT en CarQall gaan samenwerken op het gebied van klantcontact. De digitale assistent Max van CarQal wordt hiertoe gekoppeld aan de online werkplaatsplanner van Plan-IT. Dit hebben beide bedrijven vandaag bekendgemaakt.

Plan-IT Online is een online planner die klanten van het autobedrijf de mogelijkheid biedt om via de website een werkplaatsafspraak te maken. CarQall heeft onlangs Max geïntroduceerd, een digitale assistent die afspraken inplant voor sales en aftersales.

‘Door de samenwerking tussen Plan-IT en CarQall heeft Max nu ook de mogelijkheid om afspraken direct via Plan-IT in te plannen. Door de koppeling met CarQall wordt elke beller geregistreerd en leads voor sales of aftersales nooit meer gemist’, laten de bedrijven weten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reageren
500 tekens over
Plan-IT en CarQall kondigen samenwerking aan - Automobielmanagement.nl

Plan-IT en CarQall kondigen samenwerking aan

Automatiseerders Plan-IT en CarQall gaan samenwerken op het gebied van klantcontact. De digitale assistent Max van CarQal wordt hiertoe gekoppeld aan de online werkplaatsplanner van Plan-IT. Dit hebben beide bedrijven vandaag bekendgemaakt.

Plan-IT Online is een online planner die klanten van het autobedrijf de mogelijkheid biedt om via de website een werkplaatsafspraak te maken. CarQall heeft onlangs Max geïntroduceerd, een digitale assistent die afspraken inplant voor sales en aftersales.

‘Door de samenwerking tussen Plan-IT en CarQall heeft Max nu ook de mogelijkheid om afspraken direct via Plan-IT in te plannen. Door de koppeling met CarQall wordt elke beller geregistreerd en leads voor sales of aftersales nooit meer gemist’, laten de bedrijven weten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reageren
500 tekens over