De AIA wordt elke twee jaar toegekend. innovatiekracht van de automotive sector versterken en beter over het voetlicht brengen bij het grote publiek, politiek en overheid. De eerste uitreiking zal plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2015. Deelname aan de AIA staat open voor voor fabrikanten, retailers, importeurs, opleidingsinstituten, toeleveranciers, (financiële) dienstverleners, technologiebedrijven, brancheorganisaties en overheden. Een onafhankelijke jury evalueert de inzendingen op onder meer hun innovatieve waarde op de lange termijn en hun baanbrekende karakter.

De AIA is een initiatief van RAI Vereniging, Bovag, LeasePlan Nederland, AutomotiveNL en Roland Berger Strategy Consultant. Een onafhankelijke stichting, Stichting Automotive Innovation Award, is verantwoordelijk voor alle operationele werkzaamheden rondom de prijsuitreiking.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding