DiagnoseXpert breidt netwerk uit

Het DiagnoseXpert netwerk van GroupAuto is uitgebreid met Hydroline Powersteering uit Zeewolde (stuurbekrachtiging) en ATM Chiptuning uit Eemnes (motormanagement, diagnose chiptuning).

Hydroline Powersteering, eigendom van Rini van Ruitenschild, reviseert onder meer stuurhuizen en stuurkolommen. Behalve in reguliere stuurbekrachtiging is de onderneming ook thuis in stuurbekrachtigingsonderdelen voor de autosport.

ATM Chiptuning staat onder leiding van eigenaar Arjan Bonefaas en zakelijk partner Gert Schaar. Het ruim vijf jaar geleden begonnen bedrijf heeft inmiddels vijf man personeel en beheert diverse websites. Autobedrijven kunnen er terecht voor  motormanagement optimalisatie, software voor zelfstandige chiptuning en diagnosevragen over chiptuning. Diagnose stellen gebeurt via de 4×4 Dynostar Vermogenstestbank.

DiagnoseXpert breidt netwerk uit - Automobielmanagement.nl

DiagnoseXpert breidt netwerk uit

Het DiagnoseXpert netwerk van GroupAuto is uitgebreid met Hydroline Powersteering uit Zeewolde (stuurbekrachtiging) en ATM Chiptuning uit Eemnes (motormanagement, diagnose chiptuning).

Hydroline Powersteering, eigendom van Rini van Ruitenschild, reviseert onder meer stuurhuizen en stuurkolommen. Behalve in reguliere stuurbekrachtiging is de onderneming ook thuis in stuurbekrachtigingsonderdelen voor de autosport.

ATM Chiptuning staat onder leiding van eigenaar Arjan Bonefaas en zakelijk partner Gert Schaar. Het ruim vijf jaar geleden begonnen bedrijf heeft inmiddels vijf man personeel en beheert diverse websites. Autobedrijven kunnen er terecht voor  motormanagement optimalisatie, software voor zelfstandige chiptuning en diagnosevragen over chiptuning. Diagnose stellen gebeurt via de 4×4 Dynostar Vermogenstestbank.