De namen komen voort uit honderdtwintig inzendingen, waarvan het merendeel uit Duitsland (66) en de rest uit andere landen. In twee categorieën kende de (volledig Duitse) vakjury geen awards toe: Tuning en Service Station & Car Wash. De winnaars zijn gedurende de beurs – 16 t/m 20 september – te zien in de foyer van Hall 4.1.

Categorie: Parts & Components

Continental Aftermarket GmbH: VDO REDI-Sensor. Deze voorgeprogrammeerde tpms-sensor dekt met slechts drie varianten een brede range voertuigen af. Aanvullende programmering is niet vereist. Met de sensor zijn werkplaatsen volgens het juryrapport perfect uitgerust voor de introductie van tpms in Europa." (Forum Level 0, Stand A03).

Categorie: Electronics & Systems

TEXA S.p.A.: TEXA TMD MK3. Multimerk diagnose tool voor fleet control en telemobility. Aan te sluiten via de OBD-ingang, met geïntegreerde 2G, 3G, 4G, en LTE telefoonmodul, Bluetooth 4.0 Classic en LE module; GNSS module; accelaratiesensoren, gyroscoop, hoogtemeter en dubbele le microprocessor. (Hal 8.0 E96).

Category: Accessories

Pannex AG: Pannex bandenkit. Bedoeld voor noodreparatie, milieuvriendelijk want volledig biologisch afbreekbaar en volgens de jury zeer effectief. Kan gaatjes tot 8 millimeter dichten en maakt hergebruik van gerepareerde banden mogelijk. (Hal 4.1 Stand D41).

Categorie: Repair & Diagnostics

TEXA S.p.A.: Augmented Reality Glasses. Ontwikkeld in samenwerking met Epson Italië. Deze  Epson BT-200 bril toont monteurs alle noodzakelijke informatie terwijl ze bezig zijn met het voertuig. (Hal 8.0 E96).

Categorie: Repair & Maintenance

MAHA Maschinenbau: MFP 3000 MAHA rollenbank. De eerste rollenbank waarmee elektronische veiligheids- en systemen voor rijassistentie getest kunnen worden. (Hall 8.0, Stand C04).

Categorie: IT & Management

Car-O-Liner AB: Vision 2. Nauwkeurige en gebruiksvriendelijke software voor 3D meetsystemen. Leidt de monteur door het volledige bandenreparatieproces en voert automatisch de centrering, meting en documentatie uit. (Hal 11.0 Stand C65).

Categorie:: OE Products & Services

Industrie Saleri Italo S.p.A.: Modular pump. Een compact, betaalbaar apparaat dat de hoeveelheid koudemiddel exact afstemt op de belasting van de motor en de temperatuur in het koelsysteem. Daardoor helpt de pomp de motor efficiënter te werken en het brandstofverbruik te beperken. (Hall 5.0, Stand C66).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding