Serenco heeft recentelijk de opdracht gekregen om 2.300 service- en bergingsvoertuigen van de AA in Engeland en Noord Ierland uit te rusten met een ‘complete wheelnut removal kit’. De kits bestaan uit accuslagmoersleutels, momentsleutels, doppensets en toebehoren. De levering van de wheelnut removal kit zal nog in december 2014 plaatsvinden. Serenco Nederland directeur Rob Serruijs: "Serenco UK heeft al tientallen jaren een relatie met AA Breakdown Cover. Ze hebben in alle auto’s een draagbare Power-Start starthulp en nog wat andere gereedschappen van ons." Serenco UK Ltd. is een dochter van Serenco Nederland B.V. en leverancier van gereedschap en klein werkplaatsequipment.   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding