Magische wielen laten auto in alle richtingen bewegen (filmpje)

De wielen van je oude auto draaien maar in een beperkt aantal richtingen. Maar William Liddiard, een handige knutselaar, toont op YouTube hoe hij zijn oude vertrouwde Toyota Echo zo’n beetje in alle richtingen kan laten manoeuvreren. Het resultaat ziet er niet alleen lachwekkend, maar ook indrukwekkend uit.

Magische wielen laten auto in alle richtingen bewegen

Er bestaan al heftrucks met omnidirectionele wielen, die elegant kunnen manoeuvreren in overvolle pakhuizen. Maar William Liddiard heeft nu een setje wielen uitgevonden waarmee hij zijn Toyota Echo in elke richting kan laten bewegen, 360 graden kan laten ronddraaien en in een parkeervak kan schuiven – eenvoudiger dan het autorijden zelf. William’s Liddiard Wheels zorgen zo voor een aantal vrolijke choreografieën. De wielen kunnen onder iedere auto worden geplaatst en ze zullen ongetwijfeld aanleiding zijn voor hilarische conversaties.

Liddiard wil zijn wielen onder de aandacht brengen – en dat lijkt hem aardig te lukken. Maar of elke chauffeur er net zo handig mee kan omgaan…?
 

Bekijk onderstaand het filmpje. 

Magische wielen laten auto in alle richtingen bewegen (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Magische wielen laten auto in alle richtingen bewegen (filmpje)

De wielen van je oude auto draaien maar in een beperkt aantal richtingen. Maar William Liddiard, een handige knutselaar, toont op YouTube hoe hij zijn oude vertrouwde Toyota Echo zo’n beetje in alle richtingen kan laten manoeuvreren. Het resultaat ziet er niet alleen lachwekkend, maar ook indrukwekkend uit.

Magische wielen laten auto in alle richtingen bewegen

Er bestaan al heftrucks met omnidirectionele wielen, die elegant kunnen manoeuvreren in overvolle pakhuizen. Maar William Liddiard heeft nu een setje wielen uitgevonden waarmee hij zijn Toyota Echo in elke richting kan laten bewegen, 360 graden kan laten ronddraaien en in een parkeervak kan schuiven – eenvoudiger dan het autorijden zelf. William’s Liddiard Wheels zorgen zo voor een aantal vrolijke choreografieën. De wielen kunnen onder iedere auto worden geplaatst en ze zullen ongetwijfeld aanleiding zijn voor hilarische conversaties.

Liddiard wil zijn wielen onder de aandacht brengen – en dat lijkt hem aardig te lukken. Maar of elke chauffeur er net zo handig mee kan omgaan…?
 

Bekijk onderstaand het filmpje.