Porsche roept Panamera-modellen terug

Porsche roept de huidige generatie Panamera-modellen terug naar de dealer. Het stuurapparaat van de elektrische stuurbekrachtiging van de betreffende auto’s dient opnieuw te worden geprogrammeerd. Bij de terugroepactie zijn 74.585 auto’s wereldwijd betrokken die tussen 21 maart 2016 en 6 december 2018 werden geproduceerd.

Een softwarefout zorgt ervoor dat de kans bestaat dat de elektrische stuurbekrachtiging kortstondig niet werkt. Wanneer die situatie zich voordoet, is extra kracht nodig om te sturen. Om dergelijke situaties te voorkomen, moet het betreffende stuurapparaat uit voorzorg opnieuw worden geprogrammeerd met behulp van nieuwe software.

Klanten van de betreffende auto’s worden schriftelijk geïnformeerd. Zij worden verzocht om zo spoedig mogelijk hun Porsche Centrum te bezoeken. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Porsche roept Panamera-modellen terug - Automobielmanagement.nl

Porsche roept Panamera-modellen terug

Porsche roept de huidige generatie Panamera-modellen terug naar de dealer. Het stuurapparaat van de elektrische stuurbekrachtiging van de betreffende auto’s dient opnieuw te worden geprogrammeerd. Bij de terugroepactie zijn 74.585 auto’s wereldwijd betrokken die tussen 21 maart 2016 en 6 december 2018 werden geproduceerd.

Een softwarefout zorgt ervoor dat de kans bestaat dat de elektrische stuurbekrachtiging kortstondig niet werkt. Wanneer die situatie zich voordoet, is extra kracht nodig om te sturen. Om dergelijke situaties te voorkomen, moet het betreffende stuurapparaat uit voorzorg opnieuw worden geprogrammeerd met behulp van nieuwe software.

Klanten van de betreffende auto’s worden schriftelijk geïnformeerd. Zij worden verzocht om zo spoedig mogelijk hun Porsche Centrum te bezoeken. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding