Moove en Prodrive slaan handen ineen

Moove Connected Mobility (Moove) en Prodrive Academy lanceren een integrale aanpak waarbij telematica en training worden ingezet om de veiligheid in het verkeer te verbeteren en de lasten te verlagen.

Moove en Prodrive slaan handen ineen

“Bij veel wagenparken zijn de kosten hoog door bekeuringen, verkeerde manoeuvres, kleine schades en indirecte kosten zoals juridische kosten of doorbetaling”, aldus Han Arts, Sales Director van Moove. “Het ontbreekt vaak aan inzicht, Moove zet telematica in om dat te verkrijgen. We verzamelen en analyseren relevante data, zoals acceleratie, gordelgebruik, routes van bestuurders, snelheid en belgedrag. Zo zien we waar de risico’s zitten en kunnen we adviseren over te nemen maatregelen. Door de samenwerking met Prodrive Academy kunnen we nu nog concreter bijsturen.”

Verbeteren van rijgedrag

Daarnaast wordt de diversiteit binnen een wagenpark steeds groter. Elektrisch, scooters, nieuwe systemen en technologieën. “We zien dat bestuurders vaak niet precies weten hoe ze moeten omgaan met de geavanceerdere rijhulpsystemen (ADAS) of nieuwe aandrijfvormen (elektrisch). Hierdoor haalt men niet het optimale rendement uit de auto”, aldus Arts. “Daarom hebben we de handen ineen geslagen met Prodrive Academy, voor rijvaardigheidstrainingen.” Mark Maaskant, eigenaar van Prodrive Academy: “We trainen waar de pijn zit. Door de samenwerking bundelen we niet alleen veel kennis en ervaring, we bieden ook concrete resultaten bij het verlagen van de schadelast, we creëren bewustwording en verhogen de veiligheid voor werknemers op de weg.”

Moove en Prodrive slaan handen ineen - Automobielmanagement.nl

Moove en Prodrive slaan handen ineen

Moove Connected Mobility (Moove) en Prodrive Academy lanceren een integrale aanpak waarbij telematica en training worden ingezet om de veiligheid in het verkeer te verbeteren en de lasten te verlagen.

Moove en Prodrive slaan handen ineen

“Bij veel wagenparken zijn de kosten hoog door bekeuringen, verkeerde manoeuvres, kleine schades en indirecte kosten zoals juridische kosten of doorbetaling”, aldus Han Arts, Sales Director van Moove. “Het ontbreekt vaak aan inzicht, Moove zet telematica in om dat te verkrijgen. We verzamelen en analyseren relevante data, zoals acceleratie, gordelgebruik, routes van bestuurders, snelheid en belgedrag. Zo zien we waar de risico’s zitten en kunnen we adviseren over te nemen maatregelen. Door de samenwerking met Prodrive Academy kunnen we nu nog concreter bijsturen.”

Verbeteren van rijgedrag

Daarnaast wordt de diversiteit binnen een wagenpark steeds groter. Elektrisch, scooters, nieuwe systemen en technologieën. “We zien dat bestuurders vaak niet precies weten hoe ze moeten omgaan met de geavanceerdere rijhulpsystemen (ADAS) of nieuwe aandrijfvormen (elektrisch). Hierdoor haalt men niet het optimale rendement uit de auto”, aldus Arts. “Daarom hebben we de handen ineen geslagen met Prodrive Academy, voor rijvaardigheidstrainingen.” Mark Maaskant, eigenaar van Prodrive Academy: “We trainen waar de pijn zit. Door de samenwerking bundelen we niet alleen veel kennis en ervaring, we bieden ook concrete resultaten bij het verlagen van de schadelast, we creëren bewustwording en verhogen de veiligheid voor werknemers op de weg.”