Brezan op overnamepad

Brezan Hoorn en Purmerend zijn per 1 februari overgegaan naar het eigen netwerk van Brezan Automaterialen, onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux. De overname van deze twee voormalige franchisevestigingen is een volgende stap in de Brezan-strategie tot het verder uitbouwen van het eigen netwerk. Het personeel van Brezan Hoorn en Purmerend wordt eveneens door Brezan Automaterialen overgenomen.

Voormalig eigenaar van Brezan Hoorn, Frank Dobben is al in een tijd in dienst van Alliance Automotive Group Benelux. Martin de Haas, voormalig eigenaar van Brezan Purmerend zal de regio Purmerend en West Friesland gaan ondersteunen als accountmanager.

Aanvulling

Cor Baltus (CEO PartsPoint Group): “Onze franchisepartners kennen ons strategisch standpunt dat we de regie over het Brezan-netwerk graag in eigen hand nemen. De twee vestigingen zijn een mooie aanvulling op ons eigen netwerk, het zijn belangrijke steden en het vormt een aaneengesloten gebied waardoor schaalvergroting en samenwerking mogelijk is met een betere beschikbaarheid voor de klant tot gevolg.”

Tech360 en Hella

Alliance Automotive Group Benelux en Hella Benelux hebben hun samenwerking uitgebreid. Naast de remmen en de elektronica worden per 1 maart 2020 ook de voertuigspecifieke verlichting en universele verlichting op voorraad genomen.

Jan Verbeek, AAGB directeur PM & purchasing: “Los van Hella hebben wij afgelopen maanden op alle niveaus in onze organisatie veel geïnvesteerd in bredere en diepere voorraden, de hiervoor genoemde uitbreiding sluit hierdoor naadloos aan op de ingeslagen weg”.

De voortschrijdende  samenwerking tussen Hella en Alliance Automotive is ook terug te vinden in de ondersteuning die Hella als preferred partner biedt aan ons Tech360 concept. Dit concept is een compleet pakket dat bestaat uit technische ondersteuning, trainingen en een pass-thru oplossing beschikbaar voor alle aangesloten klanten.

Brezan op overnamepad - Automobielmanagement.nl

Brezan op overnamepad

Brezan Hoorn en Purmerend zijn per 1 februari overgegaan naar het eigen netwerk van Brezan Automaterialen, onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux. De overname van deze twee voormalige franchisevestigingen is een volgende stap in de Brezan-strategie tot het verder uitbouwen van het eigen netwerk. Het personeel van Brezan Hoorn en Purmerend wordt eveneens door Brezan Automaterialen overgenomen.

Voormalig eigenaar van Brezan Hoorn, Frank Dobben is al in een tijd in dienst van Alliance Automotive Group Benelux. Martin de Haas, voormalig eigenaar van Brezan Purmerend zal de regio Purmerend en West Friesland gaan ondersteunen als accountmanager.

Aanvulling

Cor Baltus (CEO PartsPoint Group): “Onze franchisepartners kennen ons strategisch standpunt dat we de regie over het Brezan-netwerk graag in eigen hand nemen. De twee vestigingen zijn een mooie aanvulling op ons eigen netwerk, het zijn belangrijke steden en het vormt een aaneengesloten gebied waardoor schaalvergroting en samenwerking mogelijk is met een betere beschikbaarheid voor de klant tot gevolg.”

Tech360 en Hella

Alliance Automotive Group Benelux en Hella Benelux hebben hun samenwerking uitgebreid. Naast de remmen en de elektronica worden per 1 maart 2020 ook de voertuigspecifieke verlichting en universele verlichting op voorraad genomen.

Jan Verbeek, AAGB directeur PM & purchasing: “Los van Hella hebben wij afgelopen maanden op alle niveaus in onze organisatie veel geïnvesteerd in bredere en diepere voorraden, de hiervoor genoemde uitbreiding sluit hierdoor naadloos aan op de ingeslagen weg”.

De voortschrijdende  samenwerking tussen Hella en Alliance Automotive is ook terug te vinden in de ondersteuning die Hella als preferred partner biedt aan ons Tech360 concept. Dit concept is een compleet pakket dat bestaat uit technische ondersteuning, trainingen en een pass-thru oplossing beschikbaar voor alle aangesloten klanten.