TTA en PROCIT intensiveren samenwerking

TTA International en PROCIT hebben hun samenwerking onderstreept met een meerjarig contract. Eerdere gezamenlijke projecten resulteerden in innovatieve apps ten behoeve van introductietrainingen van automotiveproducten.

TTA International is een wereldwijde aanbieder van learning- en developmentdiensten en ondersteunend personeel: van L&D consultancy, training in essentiële vaardigheden tot complete business process outsourcing. PROCIT bedenkt, ontwikkelt en implementeert op maat gemaakt softwareapplicaties en -integraties. Samen hebben zij een platform ontwikkelt dat gebruikers in staat stelt om de gewenste relevante informatie op elk moment van de dag op te halen. Dat platform willen zij optimaliseren.

Support

Het platform bevat onder andere mogelijkheden voor het intelligent scannen en zoeken van onderwerpen en het verstrekken van kennis via multimediale wegen. Verder is het zeer toegankelijk om support van de helpdesk te krijgen en kan continu een kennistoetsing plaatsvinden al dan niet middels een geïntegreerd video conferencing module. Iedere medewerker kan dus direct digitaal geholpen worden met zijn of haar taak.

Mateusz Kurkowski, director sales & business development van TTA, zegt: “Onze samenwerking helpt klanten hun bedrijfsdoelstellingen te behalen door hun belangrijkste asset, hun medewerkers, in een handomdraai van alle informatie, kennis en hulp te voorzien. De processen bij onze klanten zijn hierdoor efficiënter, medewerkers zelfstandiger en daarmee worden aanzienlijke besparingen geboekt.”

Multimedia

TTA heeft het platform in haar palet van learning- en developmentinstrumenten opgenomen. PROCIT biedt klanten op haar beurt de mogelijkheid om gebruik te maken van de multimedia en ontwikkelingscapaciteiten van TTA, zodat er een kruisbestuiving plaatsvindt. Klanten kunnen nu voor een compleet pakket (van software content) tot bij PROCIT terecht. In de nabije toekomst breiden TTA en PROCIT hun productportfolio uit met een zogeheten ‘human capital management tool’. Daarmee kan makkelijk en snel een accurate medewerkerstevredenheidsmeting worden gedaan. Gevolg is verhoogde productiviteit kunnen en een doeltreffend middel in strijd tegen medewerkers verloop.

Bas Schiltmans, CEO van PROCIT: “TTA en PROCIT zorgen voor een revolutionaire verandering in de wijze waarop organisaties kennis en kwaliteit distribueren en waarborgen. Deze moderne aanpak past bij de huidige tijd waarin talenten schaars zijn en remote werken versneld in opkomst is. Samen zorgen wij ervoor dat onze klanten vooraan staan in de ontwikkeling en geld en tijd besparen.” 

TTA en PROCIT intensiveren samenwerking - Automobielmanagement.nl

TTA en PROCIT intensiveren samenwerking

TTA International en PROCIT hebben hun samenwerking onderstreept met een meerjarig contract. Eerdere gezamenlijke projecten resulteerden in innovatieve apps ten behoeve van introductietrainingen van automotiveproducten.

TTA International is een wereldwijde aanbieder van learning- en developmentdiensten en ondersteunend personeel: van L&D consultancy, training in essentiële vaardigheden tot complete business process outsourcing. PROCIT bedenkt, ontwikkelt en implementeert op maat gemaakt softwareapplicaties en -integraties. Samen hebben zij een platform ontwikkelt dat gebruikers in staat stelt om de gewenste relevante informatie op elk moment van de dag op te halen. Dat platform willen zij optimaliseren.

Support

Het platform bevat onder andere mogelijkheden voor het intelligent scannen en zoeken van onderwerpen en het verstrekken van kennis via multimediale wegen. Verder is het zeer toegankelijk om support van de helpdesk te krijgen en kan continu een kennistoetsing plaatsvinden al dan niet middels een geïntegreerd video conferencing module. Iedere medewerker kan dus direct digitaal geholpen worden met zijn of haar taak.

Mateusz Kurkowski, director sales & business development van TTA, zegt: “Onze samenwerking helpt klanten hun bedrijfsdoelstellingen te behalen door hun belangrijkste asset, hun medewerkers, in een handomdraai van alle informatie, kennis en hulp te voorzien. De processen bij onze klanten zijn hierdoor efficiënter, medewerkers zelfstandiger en daarmee worden aanzienlijke besparingen geboekt.”

Multimedia

TTA heeft het platform in haar palet van learning- en developmentinstrumenten opgenomen. PROCIT biedt klanten op haar beurt de mogelijkheid om gebruik te maken van de multimedia en ontwikkelingscapaciteiten van TTA, zodat er een kruisbestuiving plaatsvindt. Klanten kunnen nu voor een compleet pakket (van software content) tot bij PROCIT terecht. In de nabije toekomst breiden TTA en PROCIT hun productportfolio uit met een zogeheten ‘human capital management tool’. Daarmee kan makkelijk en snel een accurate medewerkerstevredenheidsmeting worden gedaan. Gevolg is verhoogde productiviteit kunnen en een doeltreffend middel in strijd tegen medewerkers verloop.

Bas Schiltmans, CEO van PROCIT: “TTA en PROCIT zorgen voor een revolutionaire verandering in de wijze waarop organisaties kennis en kwaliteit distribueren en waarborgen. Deze moderne aanpak past bij de huidige tijd waarin talenten schaars zijn en remote werken versneld in opkomst is. Samen zorgen wij ervoor dat onze klanten vooraan staan in de ontwikkeling en geld en tijd besparen.”