RDW-keuringsstations 18 mei weer open

Vanaf maandag 18 mei zijn alle RDW-keuringsstations weer geopend, met uitzondering van keuringsstation Heerenveen. Heerenveen opent 22 mei na verbouwingswerkzaamheden. Door de heropening kan de RDW de dienstverlening weer uitbreiden met bijvoorbeeld fysieke keuringen. Wel blijft voor erkenninghouders de coronaprocedure gelden

Sinds gisteren, donderdag 14 mei, kunnen afspraken alvast online gepland worden voor alle locaties (inclusief Heerenveen). Voor erkenninghouders blijft de tijdelijke coronaprocedure voorlopig nog gelden. Dit is om de veiligheid en de 1,5 meter afstand te kunnen blijven garanderen op de keuringsstations. ‘Het is belangrijk dat erkenninghouders geen afspraken plannen op de keuringsstations maar dat de aanvragen via het benodigde webformulier of via de dienst Versnelde Individuele Aanvraag (VIA) plaatsvinden’, laat de RDW weten.

Het is voor erkenninghouders overigens niet toegestaan om voor importkeuringen gebruik te maken van een afspraak op een keuringsstation.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

RDW-keuringsstations 18 mei weer open - Automobielmanagement.nl

RDW-keuringsstations 18 mei weer open

Vanaf maandag 18 mei zijn alle RDW-keuringsstations weer geopend, met uitzondering van keuringsstation Heerenveen. Heerenveen opent 22 mei na verbouwingswerkzaamheden. Door de heropening kan de RDW de dienstverlening weer uitbreiden met bijvoorbeeld fysieke keuringen. Wel blijft voor erkenninghouders de coronaprocedure gelden

Sinds gisteren, donderdag 14 mei, kunnen afspraken alvast online gepland worden voor alle locaties (inclusief Heerenveen). Voor erkenninghouders blijft de tijdelijke coronaprocedure voorlopig nog gelden. Dit is om de veiligheid en de 1,5 meter afstand te kunnen blijven garanderen op de keuringsstations. ‘Het is belangrijk dat erkenninghouders geen afspraken plannen op de keuringsstations maar dat de aanvragen via het benodigde webformulier of via de dienst Versnelde Individuele Aanvraag (VIA) plaatsvinden’, laat de RDW weten.

Het is voor erkenninghouders overigens niet toegestaan om voor importkeuringen gebruik te maken van een afspraak op een keuringsstation.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding