VIV gaat verder als Bovag-afdeling Energiesystemen en Revisie

De leden van de ‘Vereniging voor Importeurs van Verbrandingsmotoren’ (VIV) heffen de vereniging op. De activiteiten worden voortgezet onder de vlag van de nieuwe Bovag-afdeling Energiesystemen en Revisie.  Dit hebben de VIV-leden op 9 maart besloten. Voormalig VIV-directeur Michel Voorwinde wordt branchemanager van de nieuwe afdeling.

Bovag Coronamonitor #2: 69 procent ondernemers vertrouwt op goede afloop

Bovag Revisiebedrijven en VIV werkten al geruime tijd intensief samen en kenden veel gemeenschappelijke thema’s en uitdagingen, zoals de vereisten op het gebied van milieu en uitstoot, het aantrekken van technisch personeel en het imago van verbrandingsmotoren. Het secretariaat van VIV werd al enkele jaren ondersteund door Bovag en VIV was formeel ook gehuisvest in het Bovag-pand in Bunnik.

Vrijwillig

Een klankbordgroep heeft eind vorig jaar geadviseerd de verenigingsactiviteiten te beëindigen en deze onder te brengen bij Bovag. Alle dossiers van VIV worden nu overgeheveld naar de Bovag en VIV-directeur Michel Voorwinde wordt branchemanager bij de nieuwe -afdeling Energiesystemen en Revisie. De 96 leden van VIV kunnen op vrijwillige basis overstappen naar de nieuwe afdeling en hebben van het VIV-bestuur ook het advies gekregen dat te doen. Het ledenbestand van VIV varieert van grote oliemaatschappijen tot onderwijsinstellingen en van importeurs tot revisiebedrijven.

Lees ook:
Bovag: winkelen op afspraak verstandige eerste stap

VIV gaat verder als Bovag-afdeling Energiesystemen en Revisie - Automobielmanagement.nl

VIV gaat verder als Bovag-afdeling Energiesystemen en Revisie

De leden van de ‘Vereniging voor Importeurs van Verbrandingsmotoren’ (VIV) heffen de vereniging op. De activiteiten worden voortgezet onder de vlag van de nieuwe Bovag-afdeling Energiesystemen en Revisie.  Dit hebben de VIV-leden op 9 maart besloten. Voormalig VIV-directeur Michel Voorwinde wordt branchemanager van de nieuwe afdeling.

Bovag Coronamonitor #2: 69 procent ondernemers vertrouwt op goede afloop

Bovag Revisiebedrijven en VIV werkten al geruime tijd intensief samen en kenden veel gemeenschappelijke thema’s en uitdagingen, zoals de vereisten op het gebied van milieu en uitstoot, het aantrekken van technisch personeel en het imago van verbrandingsmotoren. Het secretariaat van VIV werd al enkele jaren ondersteund door Bovag en VIV was formeel ook gehuisvest in het Bovag-pand in Bunnik.

Vrijwillig

Een klankbordgroep heeft eind vorig jaar geadviseerd de verenigingsactiviteiten te beëindigen en deze onder te brengen bij Bovag. Alle dossiers van VIV worden nu overgeheveld naar de Bovag en VIV-directeur Michel Voorwinde wordt branchemanager bij de nieuwe -afdeling Energiesystemen en Revisie. De 96 leden van VIV kunnen op vrijwillige basis overstappen naar de nieuwe afdeling en hebben van het VIV-bestuur ook het advies gekregen dat te doen. Het ledenbestand van VIV varieert van grote oliemaatschappijen tot onderwijsinstellingen en van importeurs tot revisiebedrijven.

Lees ook:
Bovag: winkelen op afspraak verstandige eerste stap