Bovag Revisiebedrijven en VIV werkten al geruime tijd intensief samen en kenden veel gemeenschappelijke thema’s en uitdagingen, zoals de vereisten op het gebied van milieu en uitstoot, het aantrekken van technisch personeel en het imago van verbrandingsmotoren. Het secretariaat van VIV werd al enkele jaren ondersteund door Bovag en VIV was formeel ook gehuisvest in het Bovag-pand in Bunnik.

Vrijwillig

Een klankbordgroep heeft eind vorig jaar geadviseerd de verenigingsactiviteiten te beëindigen en deze onder te brengen bij Bovag. Alle dossiers van VIV worden nu overgeheveld naar de Bovag en VIV-directeur Michel Voorwinde wordt branchemanager bij de nieuwe -afdeling Energiesystemen en Revisie. De 96 leden van VIV kunnen op vrijwillige basis overstappen naar de nieuwe afdeling en hebben van het VIV-bestuur ook het advies gekregen dat te doen. Het ledenbestand van VIV varieert van grote oliemaatschappijen tot onderwijsinstellingen en van importeurs tot revisiebedrijven.

Lees ook:
Bovag: winkelen op afspraak verstandige eerste stap

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding