Ford en Innovam openen nieuwe Ford Training Academy

Vanaf 1 april worden alle technische trainingen voor Ford-personeel centraal gegeven in het nieuwe Ford Training Academy bij Innovam in Nieuwegein. De trainingen die tot voor kort ook bij Innovam in Zwolle plaatsvonden komen hiermee te vervallen.

De Ford Training Academy is zo ingericht dat deze inzetbaar is voor Virtual Classroom Trainingen (VCT) en klassikale face-to-face trainingen. Digitaal trainen heeft de afgelopen jaren wel duidelijk een vlucht genomen laat het merk weten: waar Ford in 2019 nog ruim 2.000 face-to-face trainingen verzorgde, waren dat er in 2020 1.100. Het aantal VCT-sessies is van nul naar ruim 2.000 gestegen.

Hoogste rendement

“Samen met Innovam monitoren we continu welke leermethode het hoogste leerrendement heeft. En hoewel we steeds meer digitale leermethodes inzetten, zien we dat er tijdens onze face-to-face trainingen het hoogste leerrendement wordt geboekt. Met dit in gedachten zullen we nooit voor honderd procent overstappen naar VCT-trainingen. Ford Nederland heeft daarom in deze nieuwe multifunctioneel inzetbare trainingsfaciliteit geïnvesteerd,” zegt servicemanager Thomas van der Meer.

Lees ook:
Ford bouwt elektrische bestelwagen in Roemenië

Ford en Innovam openen nieuwe Ford Training Academy - Automobielmanagement.nl

Ford en Innovam openen nieuwe Ford Training Academy

Vanaf 1 april worden alle technische trainingen voor Ford-personeel centraal gegeven in het nieuwe Ford Training Academy bij Innovam in Nieuwegein. De trainingen die tot voor kort ook bij Innovam in Zwolle plaatsvonden komen hiermee te vervallen.

De Ford Training Academy is zo ingericht dat deze inzetbaar is voor Virtual Classroom Trainingen (VCT) en klassikale face-to-face trainingen. Digitaal trainen heeft de afgelopen jaren wel duidelijk een vlucht genomen laat het merk weten: waar Ford in 2019 nog ruim 2.000 face-to-face trainingen verzorgde, waren dat er in 2020 1.100. Het aantal VCT-sessies is van nul naar ruim 2.000 gestegen.

Hoogste rendement

“Samen met Innovam monitoren we continu welke leermethode het hoogste leerrendement heeft. En hoewel we steeds meer digitale leermethodes inzetten, zien we dat er tijdens onze face-to-face trainingen het hoogste leerrendement wordt geboekt. Met dit in gedachten zullen we nooit voor honderd procent overstappen naar VCT-trainingen. Ford Nederland heeft daarom in deze nieuwe multifunctioneel inzetbare trainingsfaciliteit geïnvesteerd,” zegt servicemanager Thomas van der Meer.

Lees ook:
Ford bouwt elektrische bestelwagen in Roemenië