Training veiligheid en powerbatterijen

AutomotiveNL houdt 21 november een training over de veiligheidsaspecten die verbonden zijn aan het gebruik van met name grote batterijen, de powerbatterijen.

De training wordt verzorgd door Van Peperzeel, een bedrijf met ervaring op gebied van het inzamelen van allerlei typen gebruikte batterijen en de risico’s die aan deze batterijen kleven. Van Peperzeel kan een tipje van de sluier oplichten als het gaat over nieuwe mogelijkheden bij het inperken van deze risico’s. De training bestaat uit een licht theoretisch gedeelte, over de verschillende batterijtypen en hun specifieke gevaren op gebied van brandveiligheid. Vervolgens wordt, aan de hand van reeks van verschillende praktijkvoorbeelden, uit de doeken gedaan dat met name aan de grotere lithium gebaseerde batterijen, onder bepaalde omstandigheden veiligheidsrisico’s kleven. De training is interactief van opzet; na iedere deelpresentatie is er tijd voor het beantwoorden van vragen uit het publiek.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Training veiligheid en powerbatterijen - Automobielmanagement.nl

Training veiligheid en powerbatterijen

AutomotiveNL houdt 21 november een training over de veiligheidsaspecten die verbonden zijn aan het gebruik van met name grote batterijen, de powerbatterijen.

De training wordt verzorgd door Van Peperzeel, een bedrijf met ervaring op gebied van het inzamelen van allerlei typen gebruikte batterijen en de risico’s die aan deze batterijen kleven. Van Peperzeel kan een tipje van de sluier oplichten als het gaat over nieuwe mogelijkheden bij het inperken van deze risico’s. De training bestaat uit een licht theoretisch gedeelte, over de verschillende batterijtypen en hun specifieke gevaren op gebied van brandveiligheid. Vervolgens wordt, aan de hand van reeks van verschillende praktijkvoorbeelden, uit de doeken gedaan dat met name aan de grotere lithium gebaseerde batterijen, onder bepaalde omstandigheden veiligheidsrisico’s kleven. De training is interactief van opzet; na iedere deelpresentatie is er tijd voor het beantwoorden van vragen uit het publiek.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding