Michelin houdt Challenge Bibendum 2014 in Chengdu

De twaalfde versie van de Michelin Challenge Bibendum wordt van 11 tot en met 15 november gehouden in het Chinese Chengdu.

Michelin Challenge Bibendum heeft tot doel een gezamenlijke visie te ontwikkelen op de duurzame mobiliteit van morgen", zegt Patrick Oliva, verantwoordelijk voor strategische anticipatie en duurzame ontwikkeling bij Michelin. De Challenge werd in 1998 voor het eerst georganiseerd. Het brengt de diverse belanghebbenden bijeen: gebruikers, fabrikanten, leveranciers, publieke en particuliere maatschappijen, universiteiten, energiebedrijven, onderzoekinstituten en politici. Het is de derde keer dat de challenge in China wordt gehouden.  De twee eerdere versies waren in Shanghai.  Chengdu is de derde grootste autoproducent van China en de grootste in het westen van het land.
De Michelin Challenge bibendum is uitgegroeid tot volwassen wereldlaboratorium voor de mobiliteit van morgen, vindt  Michelin zelf.  De 2014-editie zal beleidsmakers op specifieke gebieden tastbare en toepasbare oplossingen aanreiken waaronder winnende technologieën, gericht openbaar beleid, nieuwe economische instrumenten en innovatieve  ecosystemen.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Michelin houdt Challenge Bibendum 2014 in Chengdu - Automobielmanagement.nl

Michelin houdt Challenge Bibendum 2014 in Chengdu

De twaalfde versie van de Michelin Challenge Bibendum wordt van 11 tot en met 15 november gehouden in het Chinese Chengdu.

Michelin Challenge Bibendum heeft tot doel een gezamenlijke visie te ontwikkelen op de duurzame mobiliteit van morgen", zegt Patrick Oliva, verantwoordelijk voor strategische anticipatie en duurzame ontwikkeling bij Michelin. De Challenge werd in 1998 voor het eerst georganiseerd. Het brengt de diverse belanghebbenden bijeen: gebruikers, fabrikanten, leveranciers, publieke en particuliere maatschappijen, universiteiten, energiebedrijven, onderzoekinstituten en politici. Het is de derde keer dat de challenge in China wordt gehouden.  De twee eerdere versies waren in Shanghai.  Chengdu is de derde grootste autoproducent van China en de grootste in het westen van het land.
De Michelin Challenge bibendum is uitgegroeid tot volwassen wereldlaboratorium voor de mobiliteit van morgen, vindt  Michelin zelf.  De 2014-editie zal beleidsmakers op specifieke gebieden tastbare en toepasbare oplossingen aanreiken waaronder winnende technologieën, gericht openbaar beleid, nieuwe economische instrumenten en innovatieve  ecosystemen.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding