Alweer een Amerikaans tv-programma over oldtimers

Veel oldtimers uit de jaren dertig tot zeventig dreigen weg te roesten, zelfs in het klimaat van Zuid-Californië. Discovery Channel gaat de serie Da Rod Shop.

Dat is waar Billy Derian en Steve Reck te hulp komen. Met hun Da Rod Shop redden ze de oude Amerikaanse auto’s van de ondergang. Samen met hun zonen Shane en Billy jr. en hun team van ervaren monteurs restaureren ze elk detail van deze klassieke wagens, zodat het lijkt alsof deze zo uit de fabriek zijn komen rijden. Hot Rod Rescue is vanaf zaterdag 10 mei om 22:00 uur te zien op Discovery Channel en Discovery Channel HDI. In de eerste aflevering gaat het over een ‘1932 Ford 3 Window’ met nog het originele stalen frame. Zo’n exemplaar geldt als de heilige graal in de wereld van de hot rods. Het budget is met  veertigduizend dollar aan de krappe kant.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Alweer een Amerikaans tv-programma over oldtimers - Automobielmanagement.nl

Alweer een Amerikaans tv-programma over oldtimers

Veel oldtimers uit de jaren dertig tot zeventig dreigen weg te roesten, zelfs in het klimaat van Zuid-Californië. Discovery Channel gaat de serie Da Rod Shop.

Dat is waar Billy Derian en Steve Reck te hulp komen. Met hun Da Rod Shop redden ze de oude Amerikaanse auto’s van de ondergang. Samen met hun zonen Shane en Billy jr. en hun team van ervaren monteurs restaureren ze elk detail van deze klassieke wagens, zodat het lijkt alsof deze zo uit de fabriek zijn komen rijden. Hot Rod Rescue is vanaf zaterdag 10 mei om 22:00 uur te zien op Discovery Channel en Discovery Channel HDI. In de eerste aflevering gaat het over een ‘1932 Ford 3 Window’ met nog het originele stalen frame. Zo’n exemplaar geldt als de heilige graal in de wereld van de hot rods. Het budget is met  veertigduizend dollar aan de krappe kant.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding