Klant communiceert via app Autosociaal

Autosociaal lanceert een nieuwe berichten-feature voor de Autosociaal app. Op een vergelijkbare manier als WhatsApp kunnen klant en autobedrijf berichten/foto’s uitwisselen.

"Bij een vraag of incident verwacht de klant direct antwoord, op een laagdrempelige manier",  aldus Autosociaal-directeur Roy Roelofs. "De klant geeft voorkeur aan deze wijze van communiceren – en daar draait het uiteindelijk om."

De app wordt vormgegeven onder de naam en huisstijl van het garage/autobedrijf en zo ook in de app store gepubliceerd. Door de Autosociaal app genereert het autobedrijf extra betrokkenheid bij (bestaande) klanten. Na registratie van een profiel/kenteken wordt de klant automatisch gevraagd een afspraak met de werkplaats te maken voor een apk-keuring of andere onderhoudsbeurt. Door actief te voorspellen wanneer een klant terug moet komen in de werkplaats blijft hij gebonden aan het autobedrijf. De apps stellen garagebedrijven eveneens in staat hulp te bieden bij storingen en pech op afstand. Ook kan via de app een digitaal schadeformulier worden ingevuld.

Klant communiceert via app Autosociaal - Automobielmanagement.nl

Klant communiceert via app Autosociaal

Autosociaal lanceert een nieuwe berichten-feature voor de Autosociaal app. Op een vergelijkbare manier als WhatsApp kunnen klant en autobedrijf berichten/foto’s uitwisselen.

"Bij een vraag of incident verwacht de klant direct antwoord, op een laagdrempelige manier",  aldus Autosociaal-directeur Roy Roelofs. "De klant geeft voorkeur aan deze wijze van communiceren – en daar draait het uiteindelijk om."

De app wordt vormgegeven onder de naam en huisstijl van het garage/autobedrijf en zo ook in de app store gepubliceerd. Door de Autosociaal app genereert het autobedrijf extra betrokkenheid bij (bestaande) klanten. Na registratie van een profiel/kenteken wordt de klant automatisch gevraagd een afspraak met de werkplaats te maken voor een apk-keuring of andere onderhoudsbeurt. Door actief te voorspellen wanneer een klant terug moet komen in de werkplaats blijft hij gebonden aan het autobedrijf. De apps stellen garagebedrijven eveneens in staat hulp te bieden bij storingen en pech op afstand. Ook kan via de app een digitaal schadeformulier worden ingevuld.