Qoros wint telematica award

Qoros is winnaar van de Telematic Update Award. Plaats van handeling was het Telematics Detroit 2014 Industry forum.

Met de award voor ‘Best Telematics Product or Service, gelanceerd in een opkomende markt (BRIC-regio)’, krijgt Qoros met zijn QorosQloud connected services-platform erkenning voor zijn bijdrage aan de vooruitgang in de informatie- en communicatie-industrie.

De jury prees Qoros’ strategie om telematica aan te bieden in de complexe Chinese markt. Het juryrapport: "Uit hun benadering spreekt durf. Daarnaast weet Qoros de diensten voor een groot publiek toegankelijk te maken dankzij  lage kosten".

Niet meer in de buurt van de auto zijn de QorosQloud-diensten ook toegankelijk via een speciale website (http://www.qorosqloud.com/) en een app voor smartphone en tablet. Met QorosCloud kunnen gebruikers de interactie met hun auto en de manier waarop deze deel uit maakt van hun digitale leven, verbeteren.

"Als nieuw en internationaal bedrijf gevestigd in China, is het vanaf het begin een van onze doelen geweest om pionier te zijn in automotive-connectiviteit," zei Stefano Villanti, Executive Director Sales en Marketing voor Qoros.

"Binnen een paar jaar heeft ons kleine team een van de meest geavanceerde platforms op het gebied van telematica gebouwd. QorosQloud is standaard op de meeste modellen in onze line-up, zodat klanten de auto naadloos in hun digitale leven kunnen integreren. Het is zeer verheugend dat het systeem zo populair bij onze klanten blijkt te zijn. En dan wordt het systeem ook nog eens onderscheiden door zeer gerespecteerde experts van over de hele wereld."

Qoros wint telematica award - Automobielmanagement.nl

Qoros wint telematica award

Qoros is winnaar van de Telematic Update Award. Plaats van handeling was het Telematics Detroit 2014 Industry forum.

Met de award voor ‘Best Telematics Product or Service, gelanceerd in een opkomende markt (BRIC-regio)’, krijgt Qoros met zijn QorosQloud connected services-platform erkenning voor zijn bijdrage aan de vooruitgang in de informatie- en communicatie-industrie.

De jury prees Qoros’ strategie om telematica aan te bieden in de complexe Chinese markt. Het juryrapport: "Uit hun benadering spreekt durf. Daarnaast weet Qoros de diensten voor een groot publiek toegankelijk te maken dankzij  lage kosten".

Niet meer in de buurt van de auto zijn de QorosQloud-diensten ook toegankelijk via een speciale website (http://www.qorosqloud.com/) en een app voor smartphone en tablet. Met QorosCloud kunnen gebruikers de interactie met hun auto en de manier waarop deze deel uit maakt van hun digitale leven, verbeteren.

"Als nieuw en internationaal bedrijf gevestigd in China, is het vanaf het begin een van onze doelen geweest om pionier te zijn in automotive-connectiviteit," zei Stefano Villanti, Executive Director Sales en Marketing voor Qoros.

"Binnen een paar jaar heeft ons kleine team een van de meest geavanceerde platforms op het gebied van telematica gebouwd. QorosQloud is standaard op de meeste modellen in onze line-up, zodat klanten de auto naadloos in hun digitale leven kunnen integreren. Het is zeer verheugend dat het systeem zo populair bij onze klanten blijkt te zijn. En dan wordt het systeem ook nog eens onderscheiden door zeer gerespecteerde experts van over de hele wereld."