Voor het beheren van de vloot moet je niet afhankelijk zijn van een pc of laptop, vindt Micpoint. Daarom brengt het bedrijf een nieuwe app met de naam MyFMS App. Die geeft op elk moment  toegang tot de cruciale functionaliteiten voor het beheren van de vloot of het kalibreren van de kilometerstand ten behoeve van de fiscale ritregistratie.

De MyFMS App is beschikbaar via de app-stores en is toegankelijk voor elke gebruiker. MyFMS App is onderdeel van alle MyFMS-abonnementen. De app is ideaal voor gebruikers die de fleet management oplossing gebruiken ten behoeve van de fiscale ritregistratie. De fleet management oplossing heeft het keurmerk ritregistratiesystemen (KRRS) en voldoet aan alle eisen van het normenkader van de belastingdienst.

Micpoint faciliteert met zijn technologie alles wat zich beweegt op de weg.  Met verbindingen volgen en registreren wij de bewegingen van mensen, transportmiddelen en andere objecten. Micpoint claimt koploper te zijn in het ontwikkelen van nieuwe technieken en trendsetter te zijn in informatie- en communicatietechnologie.