"Met MultiNet-R benutten we ons nieuwe kaartplatform door klanten een nieuwe generatie kaarten te bieden: kaarten die real-time zijn ge-update", zegt directeur Charles Cautley van TomTom Maps. "TomTom is nu in staat hoge kwaliteit updates sneller dan wie ook naar de markt te brengen."
MultiNet-R kan ook zorgen voor tussentijdse updates waardoor de kaarten up-to-date blijven zonder steeds aan een volledige update te hoeven doen. De volledige versie van MultiNet-R zal in 2015 maandelijks beschikbaar zijn, vanaf 2016 wekelijks.
TomTom noemt zichzelf een wereldwijd toonaangevende kaartenmaker. Het bedrijf heeft een efficiënte manier van cartografie bedacht en geperfectioneerd. Professioneel gebruik wordt geoptimaliseerd met de input van honderden miljoenen gebruikers uit de TomTom community. Dat resulteert in kaarten die zeer up-to-date en accuraat zijn, aldus TomTom.
Meer info

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding