Dit zijn de eerste resultaten uit het onderzoek dat Connected Strategische Veranderingsprocessen het onderzoeksbureau Newcom Research & Consultancy heeft laten uitvoeren. Het volledige en officiële rapport wordt op woensdag 3 december 2014 gepresenteerd tijdens het congres ‘’Mobiliteit van de toekomst: van triple helix naar gouden vierhoek” op de Automotive Campus in Helmond.

Tijdens het congres worden er diverse workshops gegeven, waaronder: ministerie van I&M, Rathenau instituut, verzekeringsmaatschappij AON, Mercedes Benz, etc. Het onderzoek is het eerste landelijke onderzoek onder de Nederlandse bevolking over de vraag: "mobiliteit van de toekomst in 2030 met als onderzochte innovatietechnologie de connected cars (coöperatieve systemen) en de zelfrijdende auto (Google cars). U kunt zich nog inschrijven voor deze dag op http://www.toconnect.nl  

De automobilist zelf komt ook aan het woord tijdens het congres. Aan de hand van diverse creaties worden door basisschoolleerlingen beelden en belevingen over de auto van de toekomst weergegeven en tentoongesteld. Kinderen zijn tenslotte de toekomst, onze toekomst.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding