TomTom levert data voor smart armband

Navigatiebedrijf TomTom gaat real-time locatiegegevens leveren voor de intelligente armband van Intel. Met die MICA ofwel My Intelligent Communication Accessory, kunnen gebruikers dan zien hoe lang het nog duurt voordat ze op de plaats van bestemming zijn bijvoorbeeld.

Ook kan MICA een seintje geven als de gebruiker weg moet – time to go ! – om op tijd op een ingeplande afspraak te zijn. De vaderlandse leverancier van autonavigatie’s heeft daartoe een overeenkomst gesloten met Intel en Opening Ceremony. Over die deal zijn verder geen financiële details bekendgemaakt. ‘’De overeenkomst laat weer eens zien dat TomTom’s innovatie deze draagbare technologie-ervaring voor mensen mogelijk maakt,” aldus Charles Cautley, managing director van TomTom Licensing. Het nieuws werd op de Amsterdamse effectenbeurs begroet met een flinke koersstijging voor TomTom.   

TomTom levert data voor smart armband - Automobielmanagement.nl

TomTom levert data voor smart armband

Navigatiebedrijf TomTom gaat real-time locatiegegevens leveren voor de intelligente armband van Intel. Met die MICA ofwel My Intelligent Communication Accessory, kunnen gebruikers dan zien hoe lang het nog duurt voordat ze op de plaats van bestemming zijn bijvoorbeeld.

Ook kan MICA een seintje geven als de gebruiker weg moet – time to go ! – om op tijd op een ingeplande afspraak te zijn. De vaderlandse leverancier van autonavigatie’s heeft daartoe een overeenkomst gesloten met Intel en Opening Ceremony. Over die deal zijn verder geen financiële details bekendgemaakt. ‘’De overeenkomst laat weer eens zien dat TomTom’s innovatie deze draagbare technologie-ervaring voor mensen mogelijk maakt,” aldus Charles Cautley, managing director van TomTom Licensing. Het nieuws werd op de Amsterdamse effectenbeurs begroet met een flinke koersstijging voor TomTom.