Valspar opent R&D lab in Lelystad

Valspar Automotive, producent van onder meer DeBeer Refinish, Octoral en Valspar Industrial Mix, heeft in Lelystad een nieuw research & development (R&D) laboratorium geopend. Naast de verdubbeling van de ruimte zijn er drie extra testruimten gecreëerd.

Het nieuwe R&D lab bestaat uit een groot chemisch laboratorium en diverse testruimten. Alle ruimten zijn voorzien van de modernste klimaatsystemen. Om kleurnauwkeurigheid te kunnen waarborgen is het R&D laboratorium uitgerust met daglichtsystemen.

Speciale testapparatuur meet onder meer de bestendigheid tegen weersinvloeden, hechting, glansbehoud en mechanische belasting van coatings. Voor de komende jaren heeft Valspar tal van innovaties op het programma staan.

Valspar Automotive produceert en distribueert naast de mengkleursystemen DeBeer Refinish en Octoral ook een pastabindersysteem voor licht-industriële toepassingen: Valspar Industrial Mix.

Valspar opent R&D lab in Lelystad - Automobielmanagement.nl

Valspar opent R&D lab in Lelystad

Valspar Automotive, producent van onder meer DeBeer Refinish, Octoral en Valspar Industrial Mix, heeft in Lelystad een nieuw research & development (R&D) laboratorium geopend. Naast de verdubbeling van de ruimte zijn er drie extra testruimten gecreëerd.

Het nieuwe R&D lab bestaat uit een groot chemisch laboratorium en diverse testruimten. Alle ruimten zijn voorzien van de modernste klimaatsystemen. Om kleurnauwkeurigheid te kunnen waarborgen is het R&D laboratorium uitgerust met daglichtsystemen.

Speciale testapparatuur meet onder meer de bestendigheid tegen weersinvloeden, hechting, glansbehoud en mechanische belasting van coatings. Voor de komende jaren heeft Valspar tal van innovaties op het programma staan.

Valspar Automotive produceert en distribueert naast de mengkleursystemen DeBeer Refinish en Octoral ook een pastabindersysteem voor licht-industriële toepassingen: Valspar Industrial Mix.