Chevrolet toont de productieversie van volelektrische Bolt met ruim 300 kilometer bereik. De Faraday Future overschaduwt Tesla – altijd goed voor veel buzz – met de lancering van een elektrische supercar met 1.000 pk. Volkswagen toont met de Budd-e een soort elektrische minibus.
10 zelfrijdende modellen
Mercedes-Benz kiest ook voor Las Vegas om de nieuwe koers te presenteren: de fabrikant werkt aan een nieuwe generatie elektrische modellen met 400 kilometer bereik. Daarnaast richt het Duitse premiummerk de aandacht op zelfrijdende auto’s. Ook Renault Nissan kondigt als alliantie een hele generatie zelfrijdende auto’s aan: tien modellen komende vier jaar. En Toyota zit niet stil: het merk reserveert een miljard dollar voor het ontwikkelen van kunstmatige intelligentie voor zelfrijdende auto’s.
Ionic
Hyundai laat zich niet meeslepen door de Amerikaans showgekte: het merk stuurt wel foto’s rond van de Ioniq, de eerste auto die naar keuze leverbaar is als hybride, als plug-in hybride en als volelektrische auto. Rond de zomer arriveert de auto in de showrooms. (bron: ZERauto)

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding