Made in Holland Tech-Day in Volvo-hallen in Gothenburg

34 vooraanstaande Nederlandse bedrijven uit de automotive industrie presenteren zich op de ‘Made in Holland Tech-Day’ in de Volvo-hallen in Gothenburg.

Deze expo op 2 en 3 februari wordt voor de vierde keer gehouden en is georganiseerd door het RAI Industry Platform. De deelnemers presenteren hun laatste innovaties aan het topmanagement van Volvo Car-Bus-Equipment & Penta.

Nederland heeft een vitale automotive sector. Diverse Nederlandse bedrijven en hun innovatieve producten staan in de belangstelling van de internationale automotive industrie en hebben een grote groeipotentie. De focus van de deelnemers ligt dan ook op: connectiviteit, slimme mobiliteit & technologie, geavanceerde materialen en milieuvriendelijke vervoersoplossingen. Inclusief Nederlandse oplossingen om CO2-uitstoot te beperken, het lichter fabriceren van voertuigen en elektrische en hybride aandrijflijnen toe te passen. De line-up van exposanten bestaat uit onder meer NRF, Punch, Akzo-Nobel, Prodrive, TASS International, TomTom, voestalpine Polynorm en Apollo Vredestein.

Op de avond voor de Tech-Day vindt een receptie en diner plaats aangeboden door Ines Copoolse (ambassadeur van Nederland in Zweden) waarvoor ook de exposanten en het management van Volvo zijn uitgenodigd. Ook zijn aanwezig Håkan Friberg (Honorair Consul), Lena Malm (burgemeester van Gotenborg) en vertegenwoordigers van de Nederlandse overheid. Een mooie gelegenheid om in een ontspannen sfeer te kunnen netwerken.

Het RAI Industry Platform heeft in de afgelopen jaren diverse succesvolle "Made in Holland Tech-Days" voor de leden georganiseerd. "Het blijkt een uitstekende formule om toeleveranciers in de spotlight te zetten en hen op hoog niveau in contact te brengen met potentiële klanten", weet Eddy van der Vorst, voorzitter van het RAI Industry Platform. "Het is ook belangrijk een zo breed mogelijke expertise op het netvlies van OEM’s te krijgen."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Made in Holland Tech-Day in Volvo-hallen in Gothenburg - Automobielmanagement.nl

Made in Holland Tech-Day in Volvo-hallen in Gothenburg

34 vooraanstaande Nederlandse bedrijven uit de automotive industrie presenteren zich op de ‘Made in Holland Tech-Day’ in de Volvo-hallen in Gothenburg.

Deze expo op 2 en 3 februari wordt voor de vierde keer gehouden en is georganiseerd door het RAI Industry Platform. De deelnemers presenteren hun laatste innovaties aan het topmanagement van Volvo Car-Bus-Equipment & Penta.

Nederland heeft een vitale automotive sector. Diverse Nederlandse bedrijven en hun innovatieve producten staan in de belangstelling van de internationale automotive industrie en hebben een grote groeipotentie. De focus van de deelnemers ligt dan ook op: connectiviteit, slimme mobiliteit & technologie, geavanceerde materialen en milieuvriendelijke vervoersoplossingen. Inclusief Nederlandse oplossingen om CO2-uitstoot te beperken, het lichter fabriceren van voertuigen en elektrische en hybride aandrijflijnen toe te passen. De line-up van exposanten bestaat uit onder meer NRF, Punch, Akzo-Nobel, Prodrive, TASS International, TomTom, voestalpine Polynorm en Apollo Vredestein.

Op de avond voor de Tech-Day vindt een receptie en diner plaats aangeboden door Ines Copoolse (ambassadeur van Nederland in Zweden) waarvoor ook de exposanten en het management van Volvo zijn uitgenodigd. Ook zijn aanwezig Håkan Friberg (Honorair Consul), Lena Malm (burgemeester van Gotenborg) en vertegenwoordigers van de Nederlandse overheid. Een mooie gelegenheid om in een ontspannen sfeer te kunnen netwerken.

Het RAI Industry Platform heeft in de afgelopen jaren diverse succesvolle "Made in Holland Tech-Days" voor de leden georganiseerd. "Het blijkt een uitstekende formule om toeleveranciers in de spotlight te zetten en hen op hoog niveau in contact te brengen met potentiële klanten", weet Eddy van der Vorst, voorzitter van het RAI Industry Platform. "Het is ook belangrijk een zo breed mogelijke expertise op het netvlies van OEM’s te krijgen."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding