De Syngis® Technology in de Specialty Lubricants zorgt dat smerende en beschermende eigenschappen binnen onder andere de industriële en automotive branche elkaar maximaal versterken onder extreme omstandigheden.
Aan de ontwikkeling van Specialty Lubricants met Syngis Technology ging jarenlang onderzoek vooraf. De technologie, ontwikkeld door het Eurol R&D laboratorium in samenwerking met kennisinstituten, kenmerkt zich door een synergetische combinatie van nieuwe generatie additieven met synthetische basisoliën en/of verdikkers. Deze combinatie zorgt voor de laagst mogelijke wrijving en sterk beschermende eigenschappen. Eurol Specialty Lubricants zijn ontwikkeld voor extreme en sterk wisselende omstandigheden onder meer op het gebied van druk- en duurbelasting, temperaturen en vochtigheid.
Aantoonbare besparingen
Martijn Pfeiffer, directeur Eurol over de nieuwe lijn: "Het gebruik van Specialty Lubricants door onze klanten leidt tot besparingen in tijd en geld. Door het gebruik slijten onderdelen minder snel, en nemen onderhoudskosten. Op de website www.eurolspecialty.com is informatie te vinden over de besparingen die wij bieden voor onze klanten.
Pfeiffer vervolgt: "Binnen de Eurol organisatie hebben we een Specialty Lubricants team samengesteld met ontwikkelaars, engineers, adviseurs en technische support desk. Het voordeel voor de klant is dat we met deze specialisten in staat zijn maatwerkoplossingen te bieden voor uiteenlopende smeertechnische vraagstukken. Dit gaat zelfs zo ver dat we, mocht dit nodig zijn, samen met de klant een nieuw smeermiddel ontwikkelen. Dit is een verregaande vorm van co-creatie waarmee we ons duidelijk onderscheiden."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding