Goodyear neemt deel aan Luxemburgse Automotive Campus

Goodyear heeft samen met de Luxemburgse overheid en IEE plannen aangekondigd om een nieuwe Automotive Campus op te richten gewijd aan innovatie. De Luxemburgse Automotive Campus zal een research- en ontwikkelingsomgeving zijn en state-of-the-art faciliteiten bieden aan bedrijven die betrokken zijn bij technologische innovaties voor de automobielbranche.

"Het creëren van de Automotive Campus gaat de mogelijkheden van zakelijke groei van Goodyear binnen de Europese automotive sector bevorderen, en ook van de partners op de campus en het Groothertogdom Luxemburg. Als medeoprichter en als één van de eerste om een locatie te kiezen voor de nieuwe faciliteit op de Campus, kijkt Goodyear er naar uit om samen te werken met andere, vooruitstrevende bedrijven op het gebied van design, tests en het realiseren van nieuwe concepten," zei Jean-Claude Kihn, President Goodyear Europa, Midden-0osten en Afrika.
Etienne Schneider, de Minister van Economie van Luxemburg, verklaarde: "De Luxembourg Automotive Campus zal de professionals uit de automotive sector voorzien van nieuwe gereedschappen en een nieuwe infrastructuur, waardoor ze in staat zijn dynamisch te blijven, en daarmee innovatief en competitief in een markt die voortdurend evolueert. Met de mogelijkheid om uiteindelijk plaats te bieden aan vierduizend mensen zal de campus in de toekomst de kweekvijver zijn voor de sector waardoor Luxemburg voor automotive leveranciers meer dan ooit een bewuste keuze zal zijn."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Is er ook niet zoiets in Helmond? Luxemburg als innovator voor de autoindustrie; een interessante gedachte!

Geplaatst door: daw op
Goodyear neemt deel aan Luxemburgse Automotive Campus - Automobielmanagement.nl

Goodyear neemt deel aan Luxemburgse Automotive Campus

Goodyear heeft samen met de Luxemburgse overheid en IEE plannen aangekondigd om een nieuwe Automotive Campus op te richten gewijd aan innovatie. De Luxemburgse Automotive Campus zal een research- en ontwikkelingsomgeving zijn en state-of-the-art faciliteiten bieden aan bedrijven die betrokken zijn bij technologische innovaties voor de automobielbranche.

"Het creëren van de Automotive Campus gaat de mogelijkheden van zakelijke groei van Goodyear binnen de Europese automotive sector bevorderen, en ook van de partners op de campus en het Groothertogdom Luxemburg. Als medeoprichter en als één van de eerste om een locatie te kiezen voor de nieuwe faciliteit op de Campus, kijkt Goodyear er naar uit om samen te werken met andere, vooruitstrevende bedrijven op het gebied van design, tests en het realiseren van nieuwe concepten," zei Jean-Claude Kihn, President Goodyear Europa, Midden-0osten en Afrika.
Etienne Schneider, de Minister van Economie van Luxemburg, verklaarde: "De Luxembourg Automotive Campus zal de professionals uit de automotive sector voorzien van nieuwe gereedschappen en een nieuwe infrastructuur, waardoor ze in staat zijn dynamisch te blijven, en daarmee innovatief en competitief in een markt die voortdurend evolueert. Met de mogelijkheid om uiteindelijk plaats te bieden aan vierduizend mensen zal de campus in de toekomst de kweekvijver zijn voor de sector waardoor Luxemburg voor automotive leveranciers meer dan ooit een bewuste keuze zal zijn."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Is er ook niet zoiets in Helmond? Luxemburg als innovator voor de autoindustrie; een interessante gedachte!

Geplaatst door: daw op