Het team, met daarin de Nederlander Ho-Pin Tung, neemt onder de naam Panasonic Jaguar Racing deel aan het derde seizoen van het FIA Formula E-kampioenschap.

De eerste race vindt plaats op 9 oktober in Hong Kong. Het team rijdt met de Jaguar I-TYPE 1, de eerste volledig elektrisch aangedreven raceauto in de geschiedenis van Jaguar. Het team van Panasonic Jaguar Racing heeft 21 dagen van testen succesvol afgerond. De laatste officiële publieke testdag vond plaats op het circuit van Donington Park.

Tijdens de presentatie in het Jaguar Collections Centre reed Ho-Pin Tung, de officiële reservecoureur van het team, de I-TYPE 1 binnen. De auto belichaamt de missie van Jaguar – ‘Race To Innovate’ – om de beeldvorming over elektrisch rijden te veranderen, nieuwe elektrotechnologie te ontwikkelen en toekomstige generaties te inspireren. 

Ook presenteerde Jaguar de coureurs die het komende seizoen in de I-TYPE 1 rijden: Adam Carroll en Mitch Evans. Met deze coureurs keert het merk terug op het hoogste niveau van de autosport. Verder belichtte Jaguar zijn partnerschap met Panasonic. De toonaangevende elektronicafabrikant wil samen met het Jaguar Racing Formula E-team de grenzen van de elektrische techniek verleggen.