VW laat je praten met de pakketbezorger

In samenwerking met DoorBird (een startup uit Berlijn) en Hörmann (bekend als producent van hekken en deuren) heeft Volkswagen een wereldprimeur gepresenteerd: de mogelijkheid om via het infotainmentsysteem van een Volkswagen contact te leggen met de deurbelcamera thuis.

De niet-thuis-als-de pakketbezorger-aanbelt situatie behoort voortaan voor Volkswagen-rijders tot het verleden. Het infotainmentsysteem van de auto kan nu namelijk een seintje geven wanneer er thuis een bezoeker of bezorger aanbelt. Vanuit de auto kan de bestuurder vervolgens met de bezoeker praten en in de toekomst zelfs de deur voor hem openen, ongeacht waar de auto op dat moment rijdt en zonder de noodzaak om de telefoon daarvoor in de hand te hoeven nemen.

Het concept zelf is niet nieuw, wel dat het nu vanuit de auto mogelijk is. In de nabije toekomst is het zelfs mogelijk om huis- en garagedeuren te openen die vervaardigd zijn door Volkswagen’s samenwerkingspartner Hörmann. Het systeem werkt op alle Volkswagen-modellen met Mirror LinkTM technologie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

VW laat je praten met de pakketbezorger - Automobielmanagement.nl

VW laat je praten met de pakketbezorger

In samenwerking met DoorBird (een startup uit Berlijn) en Hörmann (bekend als producent van hekken en deuren) heeft Volkswagen een wereldprimeur gepresenteerd: de mogelijkheid om via het infotainmentsysteem van een Volkswagen contact te leggen met de deurbelcamera thuis.

De niet-thuis-als-de pakketbezorger-aanbelt situatie behoort voortaan voor Volkswagen-rijders tot het verleden. Het infotainmentsysteem van de auto kan nu namelijk een seintje geven wanneer er thuis een bezoeker of bezorger aanbelt. Vanuit de auto kan de bestuurder vervolgens met de bezoeker praten en in de toekomst zelfs de deur voor hem openen, ongeacht waar de auto op dat moment rijdt en zonder de noodzaak om de telefoon daarvoor in de hand te hoeven nemen.

Het concept zelf is niet nieuw, wel dat het nu vanuit de auto mogelijk is. In de nabije toekomst is het zelfs mogelijk om huis- en garagedeuren te openen die vervaardigd zijn door Volkswagen’s samenwerkingspartner Hörmann. Het systeem werkt op alle Volkswagen-modellen met Mirror LinkTM technologie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding