Audi gaat ruimte in met Lunar quattro

Voorlopig is de Audi lunar quattro alleen te zien in Ridley Scott’s sciencefictionfilm ‘Alien: Covenant’, die op 18 mei in première gaat. Audi heeft plannen om het maanwagentje echt de ruimte in te lanceren.

Audi gaat de ruimte in met Lunar quattro

De Audi lunar quattro is door Audi-experts ontwikkeld samen met de Duitse startup Part-Time Scientists. Alle aluminium onderdelen en de elektromotor zjin ontwikkeld door de Duitse autobouwer. Volgens de bouwers is de Audi lunar quattro klaar voor een echte missie naar de maan. Wordt vervolgd.

 

Bekijk de trailer van de buitenaardse Audi creatie: 

 

 

 

Audi gaat ruimte in met Lunar quattro - Automobielmanagement.nl

Audi gaat ruimte in met Lunar quattro

Voorlopig is de Audi lunar quattro alleen te zien in Ridley Scott’s sciencefictionfilm ‘Alien: Covenant’, die op 18 mei in première gaat. Audi heeft plannen om het maanwagentje echt de ruimte in te lanceren.

Audi gaat de ruimte in met Lunar quattro

De Audi lunar quattro is door Audi-experts ontwikkeld samen met de Duitse startup Part-Time Scientists. Alle aluminium onderdelen en de elektromotor zjin ontwikkeld door de Duitse autobouwer. Volgens de bouwers is de Audi lunar quattro klaar voor een echte missie naar de maan. Wordt vervolgd.

 

Bekijk de trailer van de buitenaardse Audi creatie: