Nieuwe Opel Ampera-e ‘Best Product of 2017′

Tijdens de uitreiking van de Plus X Awards 2017, Europa’s grootste technologiecompetitie, is de nieuwe volledig elektrische Opel Ampera-e door de internationale jury verkozen tot ‘Best Product of 2017′.

Opel Ampera Winnaar

De nieuwe Ampera-e won in de voor dit model belangrijkste categorie: ‘Ecology’. De Ampera-e won verder de categorieën ‘High Quality’, ‘Design’ en ‘Functionality’.

"Alleen producten die synoniem zijn voor trendsettende innovatie ontvangen een Plus X Award. We zijn daarom heel trots dat onze modellen regelmatig worden onderscheiden. Dit toont ook aan dat we aan een automobiele toekomst werken waarvan onze klanten kunnen profiteren. Onze nieuwe Opel Ampera-e is daarvan een perfect voorbeeld", zegt Jürgen Keller, Opel Executive Director Sales, Marketing & Service Germany.

Actieradius, prestaties en ruimte 

De nieuwe Opel Ampera-e pakte om diverse redenen de titel ‘Best Product of 2017′. Hij maakt indruk op de jury met een actieradius van meer dan 520 kilometer volgens de New European Driving Cycle (NEDC) op een enkele lading van de 60 kWh lithium-ion-batterij. Dat komt neer op minstens 30 procent meer range dan zijn naaste rivalen.

De elektrische auto biedt ook sportwagenachtige prestaties met zijn 150 kW (204 pk) sterke elektromotor en sportauto-achtige acceleratie van 0 naar 50 km/u in 3,2 seconden. De 4,17 meter lange Ampera-e maakt ook indruk op de jury met een ruim interieur, met plaats voor vijf personen en een bagageruimte van 381 tot 1.271 liter met de achterbank neergeklapt.

 

 

Nieuwe Opel Ampera-e ‘Best Product of 2017′ - Automobielmanagement.nl

Nieuwe Opel Ampera-e ‘Best Product of 2017′

Tijdens de uitreiking van de Plus X Awards 2017, Europa’s grootste technologiecompetitie, is de nieuwe volledig elektrische Opel Ampera-e door de internationale jury verkozen tot ‘Best Product of 2017′.

Opel Ampera Winnaar

De nieuwe Ampera-e won in de voor dit model belangrijkste categorie: ‘Ecology’. De Ampera-e won verder de categorieën ‘High Quality’, ‘Design’ en ‘Functionality’.

"Alleen producten die synoniem zijn voor trendsettende innovatie ontvangen een Plus X Award. We zijn daarom heel trots dat onze modellen regelmatig worden onderscheiden. Dit toont ook aan dat we aan een automobiele toekomst werken waarvan onze klanten kunnen profiteren. Onze nieuwe Opel Ampera-e is daarvan een perfect voorbeeld", zegt Jürgen Keller, Opel Executive Director Sales, Marketing & Service Germany.

Actieradius, prestaties en ruimte 

De nieuwe Opel Ampera-e pakte om diverse redenen de titel ‘Best Product of 2017′. Hij maakt indruk op de jury met een actieradius van meer dan 520 kilometer volgens de New European Driving Cycle (NEDC) op een enkele lading van de 60 kWh lithium-ion-batterij. Dat komt neer op minstens 30 procent meer range dan zijn naaste rivalen.

De elektrische auto biedt ook sportwagenachtige prestaties met zijn 150 kW (204 pk) sterke elektromotor en sportauto-achtige acceleratie van 0 naar 50 km/u in 3,2 seconden. De 4,17 meter lange Ampera-e maakt ook indruk op de jury met een ruim interieur, met plaats voor vijf personen en een bagageruimte van 381 tot 1.271 liter met de achterbank neergeklapt.