Toyota vindt het toilet

Toyota biedt haar klanten in Japan de service om waar ze ook rijden een openbaar toilet in de buurt te vinden.

Toyota vindt het toilet

De dienstverlening wordt toegevoegd aan TC Smartphone Navigation, een navigatie-applicatie voor smartphones. In het systeem, Webcam Stations, zijn zo’n 19.000 openbare toiletten opgenomen. Die bevinden zich in benzinestations, wegrestaurants, rustplaatsen langs de snelweg maar ook in gemeentelijke gebouwen, museums en andere openbaar toegankelijke plaatsen.

Gehandicapten 

Daarbij wordt ook aangegeven of er op een locatie gehandicaptentoiletten aanwezig zijn en of daar dan ook een parkeerplaats voor blauwe kaart houders in de buurt is. Het systeem geeft precies aan waar het toilet dat het dichtst bij de ‘zoeker’ is zich in een bepaald gebouw bevindt.

Toyota vindt het toilet - Automobielmanagement.nl

Toyota vindt het toilet

Toyota biedt haar klanten in Japan de service om waar ze ook rijden een openbaar toilet in de buurt te vinden.

Toyota vindt het toilet

De dienstverlening wordt toegevoegd aan TC Smartphone Navigation, een navigatie-applicatie voor smartphones. In het systeem, Webcam Stations, zijn zo’n 19.000 openbare toiletten opgenomen. Die bevinden zich in benzinestations, wegrestaurants, rustplaatsen langs de snelweg maar ook in gemeentelijke gebouwen, museums en andere openbaar toegankelijke plaatsen.

Gehandicapten 

Daarbij wordt ook aangegeven of er op een locatie gehandicaptentoiletten aanwezig zijn en of daar dan ook een parkeerplaats voor blauwe kaart houders in de buurt is. Het systeem geeft precies aan waar het toilet dat het dichtst bij de ‘zoeker’ is zich in een bepaald gebouw bevindt.