MooveSharing: nieuwe dienst voor autodelen

Moove Connected Mobility, leverancier van automotive telematica, komt met een nieuwe dienst op het gebied van autodelen: MooveSharing. Het product bestaat uit een app en de ‘MooveBox’ waarin de sleutel van de deelauto wordt bewaard.

moove

De gebruiker bedient de MooveBox met zijn of haar MooveSharing-app. Plaatsing van de MooveBox is in vrijwel elk voertuig mogelijk. Omdat de MooveBox niet hoeft te worden ingebouwd, is er ook geen sprake van hoge inbouwkosten meldt het bedrijf in een verklaring. ‘Met MooveSharing is autodelen voor iedere organisatie bereikbaar en bovendien snel te implementeren. Zodra de fleetmanager de gebruikers heeft geautoriseerd, is de poolauto klaar voor gebruik door meerdere mensen.’

Moove heeft voor MooveSharing gekozen voor Bluetooth, zodat het systeem ook in parkeergarages werkt. Geautoriseerde medewerkers kunnen met de reserveringsmodule in MooveSharing een auto ook online reserveren. MooveSharing is er in diverse abonnementsvormen, vanaf € 9,50 per maand.

MooveSharing: nieuwe dienst voor autodelen - Automobielmanagement.nl

MooveSharing: nieuwe dienst voor autodelen

Moove Connected Mobility, leverancier van automotive telematica, komt met een nieuwe dienst op het gebied van autodelen: MooveSharing. Het product bestaat uit een app en de ‘MooveBox’ waarin de sleutel van de deelauto wordt bewaard.

moove

De gebruiker bedient de MooveBox met zijn of haar MooveSharing-app. Plaatsing van de MooveBox is in vrijwel elk voertuig mogelijk. Omdat de MooveBox niet hoeft te worden ingebouwd, is er ook geen sprake van hoge inbouwkosten meldt het bedrijf in een verklaring. ‘Met MooveSharing is autodelen voor iedere organisatie bereikbaar en bovendien snel te implementeren. Zodra de fleetmanager de gebruikers heeft geautoriseerd, is de poolauto klaar voor gebruik door meerdere mensen.’

Moove heeft voor MooveSharing gekozen voor Bluetooth, zodat het systeem ook in parkeergarages werkt. Geautoriseerde medewerkers kunnen met de reserveringsmodule in MooveSharing een auto ook online reserveren. MooveSharing is er in diverse abonnementsvormen, vanaf € 9,50 per maand.