RFID signaalblokker voorkomt inbraak en diefstal

Criminelen richten hun pijlen steeds vaker op auto’s die zijn voorzien van keyless entry en keyless start/go. Ze hacken het signaal dat de sleutel uitzendt, waardoor de auto automatisch opengaat en gestart kan worden. De RFID signaalblokker van Pelster Automotive blokkeert het signaal van de RFID-chip in de sleutel en voorkomt inbraak en autodiefstal.

De RFID signaalblokker van Pelster Automotive is een beschermhoes voor autosleutels die ervoor zorgt dat het signaal niet meer kan worden gehackt door criminelen. De beschermhoes is namelijk gemaakt van een stevige beschermlaag waardoor het RFID signaal geblokkeerd wordt. Hierdoor kunnen de sleutels onder andere weer zorgeloos thuis of op kantoor bewaard worden.

De RFID signaalblokker is al succesvol getest op autosleutels van diverse merken en modellen. Pelster Automotive biedt ook de mogelijkheid om deze beschermhoes van logo en/of bedrijfsnaam te voorzien.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

RFID signaalblokker voorkomt inbraak en diefstal - Automobielmanagement.nl

RFID signaalblokker voorkomt inbraak en diefstal

Criminelen richten hun pijlen steeds vaker op auto’s die zijn voorzien van keyless entry en keyless start/go. Ze hacken het signaal dat de sleutel uitzendt, waardoor de auto automatisch opengaat en gestart kan worden. De RFID signaalblokker van Pelster Automotive blokkeert het signaal van de RFID-chip in de sleutel en voorkomt inbraak en autodiefstal.

De RFID signaalblokker van Pelster Automotive is een beschermhoes voor autosleutels die ervoor zorgt dat het signaal niet meer kan worden gehackt door criminelen. De beschermhoes is namelijk gemaakt van een stevige beschermlaag waardoor het RFID signaal geblokkeerd wordt. Hierdoor kunnen de sleutels onder andere weer zorgeloos thuis of op kantoor bewaard worden.

De RFID signaalblokker is al succesvol getest op autosleutels van diverse merken en modellen. Pelster Automotive biedt ook de mogelijkheid om deze beschermhoes van logo en/of bedrijfsnaam te voorzien.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding