Duurzaamheid en connectiviteit troef bij inzendingen Automotive Innovation Award

Een proces waarbij energie uit restgassen van verbrandingsmotoren beter wordt benut door deze dynamisch en schakelbaar te laten expanderen in de bestaande, naastgelegen cilinders; een kosteneffectief compact transmissiesysteem dat met verschillende hybride motoren werkt; een lichtgewicht warmte-hergebruik systeem voor hybride voertuigen; en een modulaire, volledig elektrische bus met een lengte van 8,1 tot 11,85 meter, bestemd voor het openbaar vervoer. Dat zijn vier van de vijftien kanshebbers voor de Automotive Innovation Award 2019.

De vakjury van de Automotive Innovation Award 2019 heeft de helft van zijn ontvangen inzendingen genomineerd voor de halve finale. De vijftien nominaties zijn gelijk verdeeld over de categorieën Technology, Services en Challenging Concepts. Ze spelen vrijwel allemaal in op de trends duurzame mobiliteit en connectiviteit.

Het aanstormend automotive talent is samengevoegd in de categorie Challenging Concepts. In de categorie Technology hebben drie van de vijf nominaties betrekking op hybride of elektrisch vervoer. In de categorie Services bieden vier van de vijf genomineerden een digitaal platform aan, waarbij de toepassingen uiteenlopen van deelscooters tot slim verkeersmanagement.  

Finale

De genomineerden zijn uitgenodigd voor een persoonlijke presentatie voor de vakjury. Alle kandidaten worden onderworpen aan een reeks kritische vragen. Op basis van de presentaties en de antwoorden selecteert de jury per categorie drie innovaties voor de finale. Medio december maakt de jury de finalisten bekend. De ontknoping van de Automotive Innovation Award 2019 vindt plaats op 11 februari 2019.

Bekijk op de website van Engineersonline alle genomineerden

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Duurzaamheid en connectiviteit troef bij inzendingen Automotive Innovation Award - Automobielmanagement.nl

Duurzaamheid en connectiviteit troef bij inzendingen Automotive Innovation Award

Een proces waarbij energie uit restgassen van verbrandingsmotoren beter wordt benut door deze dynamisch en schakelbaar te laten expanderen in de bestaande, naastgelegen cilinders; een kosteneffectief compact transmissiesysteem dat met verschillende hybride motoren werkt; een lichtgewicht warmte-hergebruik systeem voor hybride voertuigen; en een modulaire, volledig elektrische bus met een lengte van 8,1 tot 11,85 meter, bestemd voor het openbaar vervoer. Dat zijn vier van de vijftien kanshebbers voor de Automotive Innovation Award 2019.

De vakjury van de Automotive Innovation Award 2019 heeft de helft van zijn ontvangen inzendingen genomineerd voor de halve finale. De vijftien nominaties zijn gelijk verdeeld over de categorieën Technology, Services en Challenging Concepts. Ze spelen vrijwel allemaal in op de trends duurzame mobiliteit en connectiviteit.

Het aanstormend automotive talent is samengevoegd in de categorie Challenging Concepts. In de categorie Technology hebben drie van de vijf nominaties betrekking op hybride of elektrisch vervoer. In de categorie Services bieden vier van de vijf genomineerden een digitaal platform aan, waarbij de toepassingen uiteenlopen van deelscooters tot slim verkeersmanagement.  

Finale

De genomineerden zijn uitgenodigd voor een persoonlijke presentatie voor de vakjury. Alle kandidaten worden onderworpen aan een reeks kritische vragen. Op basis van de presentaties en de antwoorden selecteert de jury per categorie drie innovaties voor de finale. Medio december maakt de jury de finalisten bekend. De ontknoping van de Automotive Innovation Award 2019 vindt plaats op 11 februari 2019.

Bekijk op de website van Engineersonline alle genomineerden

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding