EVBox wint CES innovation award

EVBox, fabrikant van laadpalen voor elektrische voertuigen, heeft de CES Innovation Award gewonnen. De International Consumer Electronics Show (CES) is een grote technologiebeurs die elk jaar in Las Vegas wordt georganiseerd. EVBox won de prijs met zijn Level 2 charging station in de categorie Smart Energy.

De markt voor laadoplossingen voor elektrische aangedreven voertuigen groeit ontzettend snel. Het van oorsprong Nederlandse EVBox (sinds maart 2017 is EVBox een onderdeel van ENGIE) is een wereldwijde marktleider in laadoplossingen voor elektrische auto’s en gerelateerde software. 

Met de nieuwe Level 2 laadpaal gaat EVBox ‘de commerciële markt bestormen’. Met zijn eigentijdse ontwerp past dit nieuwe laadstation volgens het bedrijf gemakkelijk in de omgeving. De laadpaal kan bovendien weersomstandigheden verdragen van -30 tot +60 graden Celsius en kan vier voertuigen tegelijk laden (7,4 kW).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

EVBox wint CES innovation award - Automobielmanagement.nl

EVBox wint CES innovation award

EVBox, fabrikant van laadpalen voor elektrische voertuigen, heeft de CES Innovation Award gewonnen. De International Consumer Electronics Show (CES) is een grote technologiebeurs die elk jaar in Las Vegas wordt georganiseerd. EVBox won de prijs met zijn Level 2 charging station in de categorie Smart Energy.

De markt voor laadoplossingen voor elektrische aangedreven voertuigen groeit ontzettend snel. Het van oorsprong Nederlandse EVBox (sinds maart 2017 is EVBox een onderdeel van ENGIE) is een wereldwijde marktleider in laadoplossingen voor elektrische auto’s en gerelateerde software. 

Met de nieuwe Level 2 laadpaal gaat EVBox ‘de commerciële markt bestormen’. Met zijn eigentijdse ontwerp past dit nieuwe laadstation volgens het bedrijf gemakkelijk in de omgeving. De laadpaal kan bovendien weersomstandigheden verdragen van -30 tot +60 graden Celsius en kan vier voertuigen tegelijk laden (7,4 kW).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding