Nieuw R&D-centrum voor Seat in China

JAC Volkswagen, de joint-venture tussen Volkswagen Groep China en Anhui Jianghuai Automobile Group (JAC), legde recent symbolisch de eerste steen voor het New Energy Passenger Vehicle Project R&D Centre in het Chinese Hefei. De ceremonie volgde twee weken na het ondertekenen van een strategisch samenwerkingsverband door Volkswagen Group China, JAC en Seat.

Als onderdeel van het partnership gaat Seat in China een nieuwe serie door JAC Volkswagen ontwikkelde elektrische auto’s leveren. Het R&D-centrum richt zich dan ook op elektrificatie, connectiviteit en autonoom rijden. 

Li Ming, president van JAC Volkswagen: “Elektrificatie en het slimmer maken van auto’s zijn de voornaamste zaken in de transformatie die op dit moment plaatsvindt in de auto-industrie.”

Dr. Christian Vollmer, Seat vice-president voor productie en logistiek, alsmede lid van de Raad van Toezicht van JAC Volkswagen, verklaarde: China is ‘s werelds marktleider op het gebied van elektrische auto’s en wij willen samen met onze partners een bijdrage leveren om mobiliteit meer en meer duurzaam te maken.”

E-mobiliteit vormt samen met digitalisatie, connectiviteit en autonoom rijden de toekomst van de mobiliteitsindustrie en China heeft zichzelf op de kaart gezet als belangrijke speler in deze transformatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuw R&D-centrum voor Seat in China - Automobielmanagement.nl

Nieuw R&D-centrum voor Seat in China

JAC Volkswagen, de joint-venture tussen Volkswagen Groep China en Anhui Jianghuai Automobile Group (JAC), legde recent symbolisch de eerste steen voor het New Energy Passenger Vehicle Project R&D Centre in het Chinese Hefei. De ceremonie volgde twee weken na het ondertekenen van een strategisch samenwerkingsverband door Volkswagen Group China, JAC en Seat.

Als onderdeel van het partnership gaat Seat in China een nieuwe serie door JAC Volkswagen ontwikkelde elektrische auto’s leveren. Het R&D-centrum richt zich dan ook op elektrificatie, connectiviteit en autonoom rijden. 

Li Ming, president van JAC Volkswagen: “Elektrificatie en het slimmer maken van auto’s zijn de voornaamste zaken in de transformatie die op dit moment plaatsvindt in de auto-industrie.”

Dr. Christian Vollmer, Seat vice-president voor productie en logistiek, alsmede lid van de Raad van Toezicht van JAC Volkswagen, verklaarde: China is ‘s werelds marktleider op het gebied van elektrische auto’s en wij willen samen met onze partners een bijdrage leveren om mobiliteit meer en meer duurzaam te maken.”

E-mobiliteit vormt samen met digitalisatie, connectiviteit en autonoom rijden de toekomst van de mobiliteitsindustrie en China heeft zichzelf op de kaart gezet als belangrijke speler in deze transformatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding