Nu ook publieksprijs bij AIA

De finalisten van de Automotive Innovation Awards 2019 zijn bekend. In totaal strijden negen innovaties om de hoogste waardering in de categorieën Technology, Services en Challenging Concepts. Parallel aan de selectieprocedure van de vakjury heeft de organisatie een speciale publieksprijs in het leven geroepen. Iedereen kan online een stem uitbrengen op de finalisten.

aia publieksprijs

Bestuursvoorzitter Peter Niesink licht toe: “Een professionele jury onder leiding van Jan Peter Balkenende bepaalt aan de hand van strenge criteria wie de award per categorie wint. Bij de publieksprijs is dat anders, daar kiest het publiek zonder juryoordeel. Met de publieksprijs worden meer mensen bij de award betrokken en wordt ook zichtbaar wat het brede publiek een belangrijke innovatie vindt.”

Stemmen kan tot 26 januari. Meer informatie over de finalisten en de Automotive Innovation Award is te vinden op de website www.automotiveinnovationaward.nl

Nu ook publieksprijs bij AIA - Automobielmanagement.nl

Nu ook publieksprijs bij AIA

De finalisten van de Automotive Innovation Awards 2019 zijn bekend. In totaal strijden negen innovaties om de hoogste waardering in de categorieën Technology, Services en Challenging Concepts. Parallel aan de selectieprocedure van de vakjury heeft de organisatie een speciale publieksprijs in het leven geroepen. Iedereen kan online een stem uitbrengen op de finalisten.

aia publieksprijs

Bestuursvoorzitter Peter Niesink licht toe: “Een professionele jury onder leiding van Jan Peter Balkenende bepaalt aan de hand van strenge criteria wie de award per categorie wint. Bij de publieksprijs is dat anders, daar kiest het publiek zonder juryoordeel. Met de publieksprijs worden meer mensen bij de award betrokken en wordt ook zichtbaar wat het brede publiek een belangrijke innovatie vindt.”

Stemmen kan tot 26 januari. Meer informatie over de finalisten en de Automotive Innovation Award is te vinden op de website www.automotiveinnovationaward.nl