Merknaam TomTom Telematics verdwijnt

Na de overname van TomTom Telematics door Bridgestone Europe wordt de bedrijfsnaam van TomTom Telematics met ingang van 1 oktober gewijzigd in Webfleet Solutions.

De overname van TomTom Telematics kwam voort uit de ambitie van Bridgestone om de digitale activiteiten te versterken als onderdeel van de voortdurende transformatie van premium bandenproducent tot marktleider op het vlak van mobiliteitsoplossingen.

Het nieuwe Bridgestone is de toonaangevende leverancier van fleetoplossingen in Europa, in een sector waarin de groei oploopt tot in de dubbele cijfers. Met Webfleet Solutions wil Bridgestone zijn klanten een ruimere waaier aan digitale mobiliteits- en fleetoplossingen bieden en zijn positie als wereldleider versterken.

De EMEA-tak levert nu mobiliteitsabonnementen en fleetoplossingen aan ruim 1,2 miljoen voertuigen. De inspiratie voor de nieuwe naam komt van het softwareplatform Webfleet, dat al 20 jaar lang toonaangevende telematica voor de fleetsector biedt.

Paolo Ferrari, CEO en voorzitter van Bridgestone EMEA, over de naamswijziging: “Toen we begin dit jaar TomTom Telematics overnamen, creëerden we een topspeler in fleetoplossingen. Samen kunnen we marktleider worden in deze ontzettend boeiende, snelgroeiende en innovatieve tak van de mobiliteitssector. We hebben de ambitie, infrastructuur,middelen en de vereiste data en inzichten in huis en we kunnen rekenen op de juiste mensen en hun ongeëvenaarde vakkennis.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Merknaam TomTom Telematics verdwijnt - Automobielmanagement.nl

Merknaam TomTom Telematics verdwijnt

Na de overname van TomTom Telematics door Bridgestone Europe wordt de bedrijfsnaam van TomTom Telematics met ingang van 1 oktober gewijzigd in Webfleet Solutions.

De overname van TomTom Telematics kwam voort uit de ambitie van Bridgestone om de digitale activiteiten te versterken als onderdeel van de voortdurende transformatie van premium bandenproducent tot marktleider op het vlak van mobiliteitsoplossingen.

Het nieuwe Bridgestone is de toonaangevende leverancier van fleetoplossingen in Europa, in een sector waarin de groei oploopt tot in de dubbele cijfers. Met Webfleet Solutions wil Bridgestone zijn klanten een ruimere waaier aan digitale mobiliteits- en fleetoplossingen bieden en zijn positie als wereldleider versterken.

De EMEA-tak levert nu mobiliteitsabonnementen en fleetoplossingen aan ruim 1,2 miljoen voertuigen. De inspiratie voor de nieuwe naam komt van het softwareplatform Webfleet, dat al 20 jaar lang toonaangevende telematica voor de fleetsector biedt.

Paolo Ferrari, CEO en voorzitter van Bridgestone EMEA, over de naamswijziging: “Toen we begin dit jaar TomTom Telematics overnamen, creëerden we een topspeler in fleetoplossingen. Samen kunnen we marktleider worden in deze ontzettend boeiende, snelgroeiende en innovatieve tak van de mobiliteitssector. We hebben de ambitie, infrastructuur,middelen en de vereiste data en inzichten in huis en we kunnen rekenen op de juiste mensen en hun ongeëvenaarde vakkennis.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding