‘MyFMS verdient zich binnen enkele maanden terug’

Vanwege dezelfde achternaam is het meteen duidelijk: je hebt te maken met een vertrouwd familiebedrijf. De heren Frank en Denis Leemkuil zijn volle neven en hun gezamenlijk streven is groeien met klanten en hun businesspartners. Daarvoor lag de focus in het afgelopen jaar op MyFMS, een clouddienst die oplossingen biedt aan bedrijven en hun werknemers.

Frank Leemkuil: ”De aanschaf van MyFMS door middelgrote en grootzakelijke bedrijven, levert hen grote besparingen op. Tot de functionaliteiten behoren standaard fiscale ritregistratie, rapportage van snelheidsovertredingen, het systeem signaleert brandstoffraude en toont de CO2 rapportages ten behoeve van de MVO/CO2 prestatieladder. Kortom, MyFMS ontzorgt onze klanten door het optimaliseren van hun interne processen. De investering in MyFMS heeft zich meestal binnen enkele maanden al terugverdiend.”

Cloud

Bepaald geen loze woorden, want ze worden bevestigd door verschillende mobiliteitsmanagers en materieelbeheerders van de Micpoint-businesspartners. Met Micpoint kunnen zij de administratieve last verlagen voor medewerkers met onder andere een bedrijfsauto, zowel voor de financiële- als de loonadministratie. Denis Leemkuil: “We sluiten aan op het Microsoft Azure-platform om met andere administratieve omgevingen te kunnen integreren en uiteraard zit alles in de cloud. Alle ontwikkelingen gaan in de kantoorwereld richting Microsoft Office365 vanuit het veilige
Microsoft Azure-platform. Daar sluiten wij op aan met MyFMS, we bieden onze businesspartners optimale ondersteuning in hun streven om met MyFMS ook de normale administratie te koppelen.”

Voertuigbeveiliging

Maar Micpoint doet nog veel meer. Frank Leemkuil: ”Wij leveren geavanceerde sy-stemen om mensen, voertuigen en bewegingen te registreren en de processen daaromheen aan te sturen. Voertuigbeveiliging is daar een onderdeel van. Met meer dan 30 jaar ervaring op dit vakgebied, garanderen wij de VIP-markt dat ze zich goed beveiligd kunnen voortbewegen. Wij bieden daarmee een model voor het opzetten, implementeren, bedienen, bewaken, beoordelen, onderhouden en verbeteren van een managementsysteem voor informatiebeveiliging. We beveiligen alles wat waarde heeft. Met de ISO27001-normen borgen we voor de klanten dat we ons werk goed doen. We eisen van onze servicedesk dat ze goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en we staan open voor mystery calls. Het moet geen eiland zijn, er is altijd ruimte voor verbetering.”

Lagere kosten

Met dit leveringspakket draagt Micpoint bij aan een hogere ICT-efficiency voor bedrijven, wat resulteert in lagere kosten. Maar Micpoint richt zich ook op het voorkomen van datalekken en het beschermen daartegen. De focus op smart technology wordt ingegeven door de wens van systeemintegratie bij organisaties. “Onze techniek helpt om tot een naadloze integratie te komen, met vier achterliggende doelen: procesoptimalisatie, kostenbesparing, het verminderen van het aantal handelingen en tot slot het verlagen van veiligheidsrisico’s”, aldus Denis Leemkuil. Micpoint haakt aan op alles wat met data te maken heeft.

Foto: Robin Britstra

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

‘MyFMS verdient zich binnen enkele maanden terug’ - Automobielmanagement.nl

‘MyFMS verdient zich binnen enkele maanden terug’

Vanwege dezelfde achternaam is het meteen duidelijk: je hebt te maken met een vertrouwd familiebedrijf. De heren Frank en Denis Leemkuil zijn volle neven en hun gezamenlijk streven is groeien met klanten en hun businesspartners. Daarvoor lag de focus in het afgelopen jaar op MyFMS, een clouddienst die oplossingen biedt aan bedrijven en hun werknemers.

Frank Leemkuil: ”De aanschaf van MyFMS door middelgrote en grootzakelijke bedrijven, levert hen grote besparingen op. Tot de functionaliteiten behoren standaard fiscale ritregistratie, rapportage van snelheidsovertredingen, het systeem signaleert brandstoffraude en toont de CO2 rapportages ten behoeve van de MVO/CO2 prestatieladder. Kortom, MyFMS ontzorgt onze klanten door het optimaliseren van hun interne processen. De investering in MyFMS heeft zich meestal binnen enkele maanden al terugverdiend.”

Cloud

Bepaald geen loze woorden, want ze worden bevestigd door verschillende mobiliteitsmanagers en materieelbeheerders van de Micpoint-businesspartners. Met Micpoint kunnen zij de administratieve last verlagen voor medewerkers met onder andere een bedrijfsauto, zowel voor de financiële- als de loonadministratie. Denis Leemkuil: “We sluiten aan op het Microsoft Azure-platform om met andere administratieve omgevingen te kunnen integreren en uiteraard zit alles in de cloud. Alle ontwikkelingen gaan in de kantoorwereld richting Microsoft Office365 vanuit het veilige
Microsoft Azure-platform. Daar sluiten wij op aan met MyFMS, we bieden onze businesspartners optimale ondersteuning in hun streven om met MyFMS ook de normale administratie te koppelen.”

Voertuigbeveiliging

Maar Micpoint doet nog veel meer. Frank Leemkuil: ”Wij leveren geavanceerde sy-stemen om mensen, voertuigen en bewegingen te registreren en de processen daaromheen aan te sturen. Voertuigbeveiliging is daar een onderdeel van. Met meer dan 30 jaar ervaring op dit vakgebied, garanderen wij de VIP-markt dat ze zich goed beveiligd kunnen voortbewegen. Wij bieden daarmee een model voor het opzetten, implementeren, bedienen, bewaken, beoordelen, onderhouden en verbeteren van een managementsysteem voor informatiebeveiliging. We beveiligen alles wat waarde heeft. Met de ISO27001-normen borgen we voor de klanten dat we ons werk goed doen. We eisen van onze servicedesk dat ze goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en we staan open voor mystery calls. Het moet geen eiland zijn, er is altijd ruimte voor verbetering.”

Lagere kosten

Met dit leveringspakket draagt Micpoint bij aan een hogere ICT-efficiency voor bedrijven, wat resulteert in lagere kosten. Maar Micpoint richt zich ook op het voorkomen van datalekken en het beschermen daartegen. De focus op smart technology wordt ingegeven door de wens van systeemintegratie bij organisaties. “Onze techniek helpt om tot een naadloze integratie te komen, met vier achterliggende doelen: procesoptimalisatie, kostenbesparing, het verminderen van het aantal handelingen en tot slot het verlagen van veiligheidsrisico’s”, aldus Denis Leemkuil. Micpoint haakt aan op alles wat met data te maken heeft.

Foto: Robin Britstra

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding