Corona nekt Revolution

Vanwege de onzekerheid omtrent het Coronavirus is Europa’s mobiliteitsconferentie Revolution, verplaatst van 31 maart naar 8 september 2020.

De huidige situatie en onzekerheid omtrent het Coronavirus (COVID-19) in Europa heeft tot het besluit geleid om geen risico te nemen aangaande de gezondheid van de bezoekers. Omdat het publiek van Revolution uit alle hoeken van de wereld komt, vinden organisatoren EVBox en Everon het niet verantwoord om het evenement op 31 maart door te laten gaan. De vierde editie van Revolution zal dit jaar alsnog plaatsvinden in de Westergas Fabriek in Amsterdam, maar dan op 8 september 2020. Alle gekochte tickets blijven geldig voor deze datum. De tickethouders zijn inmiddels gecontacteerd.

Revolution zal op 31 maart wel een eerste volledig digitale variant van de conferentie houden. Dit online evenement zal door Roger Atkins, gastheer van Revolution, gepresenteerd worden met meerdere interviews en aankondigingen.

Corona nekt Revolution - Automobielmanagement.nl

Corona nekt Revolution

Vanwege de onzekerheid omtrent het Coronavirus is Europa’s mobiliteitsconferentie Revolution, verplaatst van 31 maart naar 8 september 2020.

De huidige situatie en onzekerheid omtrent het Coronavirus (COVID-19) in Europa heeft tot het besluit geleid om geen risico te nemen aangaande de gezondheid van de bezoekers. Omdat het publiek van Revolution uit alle hoeken van de wereld komt, vinden organisatoren EVBox en Everon het niet verantwoord om het evenement op 31 maart door te laten gaan. De vierde editie van Revolution zal dit jaar alsnog plaatsvinden in de Westergas Fabriek in Amsterdam, maar dan op 8 september 2020. Alle gekochte tickets blijven geldig voor deze datum. De tickethouders zijn inmiddels gecontacteerd.

Revolution zal op 31 maart wel een eerste volledig digitale variant van de conferentie houden. Dit online evenement zal door Roger Atkins, gastheer van Revolution, gepresenteerd worden met meerdere interviews en aankondigingen.