MultiTankcard gaat tankinformatie koppelen aan voertuigdata Crossyn

MultiTankcard gaat de tank- en laadinformatie van tankpasgebruikers combineren met de voertuigdata en rijgedraginformatie van Crossyn. Beide bedrijven hopen zo ‘nationale- en internationale markten nog beter te bedienen met nieuwe services op het gebied van autoreparatie, onderhoud en mobiliteit’.

Patrick Roozeman, algemeen directeur van MultiTankcard. ‘’Crossyn bezit technische voertuigdata en informatie over het rijgedrag van berijders. MultiTankcard heeft daarentegen veel tank- en laadinformatie. Partijen richten zich vaak op één van de twee zaken, maar hoe mooi is het als je deze informatiebronnen combineert en voor de gebruiker inzichtelijk maakt? Het samenvoegen van de data leidt tot nieuwe services zoals ‘slim tanken’, waarmee we de berijder ontzorgen. Ik denk dat onze samenwerking een goed voorbeeld is van ‘laat data voor je werken’.’’

Erik Kamps, CEO van Crossyn: ‘’Het is ons doel om iedere berijder op zijn eigen persoonlijke profiel te kunnen bedienen. Door de samenwerking met MultiTankcard is het mogelijk om die profielen daadwerkelijk te ontwikkelen. Leasemaatschappijen zoeken al jaren naar waardevolle services, samen met MultiTankcard kunnen wij dit nu bieden.’’
Volgende stap

De volgende stap is een reparatie- en onderhoudsabonnement, uitgebreid met rijgedrag coaching, slim tanken en slimme parkeerdiensten. ‘De focus is op leasemaatschappijen, die een grote behoefte hebben aan innovatieve oplossingen,’ laten de bedrijven weten.

MultiTankcard gaat tankinformatie koppelen aan voertuigdata Crossyn - Automobielmanagement.nl

MultiTankcard gaat tankinformatie koppelen aan voertuigdata Crossyn

MultiTankcard gaat de tank- en laadinformatie van tankpasgebruikers combineren met de voertuigdata en rijgedraginformatie van Crossyn. Beide bedrijven hopen zo ‘nationale- en internationale markten nog beter te bedienen met nieuwe services op het gebied van autoreparatie, onderhoud en mobiliteit’.

Patrick Roozeman, algemeen directeur van MultiTankcard. ‘’Crossyn bezit technische voertuigdata en informatie over het rijgedrag van berijders. MultiTankcard heeft daarentegen veel tank- en laadinformatie. Partijen richten zich vaak op één van de twee zaken, maar hoe mooi is het als je deze informatiebronnen combineert en voor de gebruiker inzichtelijk maakt? Het samenvoegen van de data leidt tot nieuwe services zoals ‘slim tanken’, waarmee we de berijder ontzorgen. Ik denk dat onze samenwerking een goed voorbeeld is van ‘laat data voor je werken’.’’

Erik Kamps, CEO van Crossyn: ‘’Het is ons doel om iedere berijder op zijn eigen persoonlijke profiel te kunnen bedienen. Door de samenwerking met MultiTankcard is het mogelijk om die profielen daadwerkelijk te ontwikkelen. Leasemaatschappijen zoeken al jaren naar waardevolle services, samen met MultiTankcard kunnen wij dit nu bieden.’’
Volgende stap

De volgende stap is een reparatie- en onderhoudsabonnement, uitgebreid met rijgedrag coaching, slim tanken en slimme parkeerdiensten. ‘De focus is op leasemaatschappijen, die een grote behoefte hebben aan innovatieve oplossingen,’ laten de bedrijven weten.