WinCar en VentaVid integreren videofunctie in digitale werkorder

Reynolds & Reynolds en VentaVid hebben een videofunctie in de Digitale Werkorder van WinCar geïntegreerd. Dankzij de koppeling worden videoboodschappen automatisch voorzien van offertes bij meerwerk. De VentaVid-integratie wordt door een aantal autobedrijven, waaronder dealers met de Ford Video Check, al gebruikt.

Digitale werkorders maken bedrijfsprocessen volgens Kees Oldenhage van VentaVid efficiënter. Video maximaliseert transparantie naar de klant. De combinatie van de twee zorgt dat deze processen nog efficiënter verlopen en dat het vertrouwen van de klant in het autobedrijf toeneemt. “Consumenten nemen steeds vaker meer van de monteur aan dan van de commerciële servicemanager achter de balie. Dankzij video krijgt de klant volledig inzicht in en kan hij met de monteur over zijn schouder meekijken die laat zien als er wat aan zijn auto mankeert.”

Transparantie

De digitale werkorder binnen WinCar zorgt volgens Paul Koster van Reynolds en Reynolds voor de transparantie die klanten willen. “Alle communicatie rondom het afhandelen van een werkorder verloopt digitaal, waardoor de efficiëncy toeneemt. Videoboodschappen passen naadloos in dit proces.” Koster is ervan overtuigd dat door de integratie met VentaVid de klant nog meer vertrouwen in het autobedrijf zal krijgen.

Autobedrijven kunnen met WinCar en VentaVid in hun eigen huisstijl videoboodschappen versturen. De klant kan op zijn beurt de offerte digitaal goedkeuren, ondertekenen en de factuur na reparatie elektronisch betalen.

WinCar en VentaVid integreren videofunctie in digitale werkorder - Automobielmanagement.nl

WinCar en VentaVid integreren videofunctie in digitale werkorder

Reynolds & Reynolds en VentaVid hebben een videofunctie in de Digitale Werkorder van WinCar geïntegreerd. Dankzij de koppeling worden videoboodschappen automatisch voorzien van offertes bij meerwerk. De VentaVid-integratie wordt door een aantal autobedrijven, waaronder dealers met de Ford Video Check, al gebruikt.

Digitale werkorders maken bedrijfsprocessen volgens Kees Oldenhage van VentaVid efficiënter. Video maximaliseert transparantie naar de klant. De combinatie van de twee zorgt dat deze processen nog efficiënter verlopen en dat het vertrouwen van de klant in het autobedrijf toeneemt. “Consumenten nemen steeds vaker meer van de monteur aan dan van de commerciële servicemanager achter de balie. Dankzij video krijgt de klant volledig inzicht in en kan hij met de monteur over zijn schouder meekijken die laat zien als er wat aan zijn auto mankeert.”

Transparantie

De digitale werkorder binnen WinCar zorgt volgens Paul Koster van Reynolds en Reynolds voor de transparantie die klanten willen. “Alle communicatie rondom het afhandelen van een werkorder verloopt digitaal, waardoor de efficiëncy toeneemt. Videoboodschappen passen naadloos in dit proces.” Koster is ervan overtuigd dat door de integratie met VentaVid de klant nog meer vertrouwen in het autobedrijf zal krijgen.

Autobedrijven kunnen met WinCar en VentaVid in hun eigen huisstijl videoboodschappen versturen. De klant kan op zijn beurt de offerte digitaal goedkeuren, ondertekenen en de factuur na reparatie elektronisch betalen.