ATR wordt in Nederland vertegenwoordigd door Kühne Automotive, waarvan Dinno van Breugel algemeen directeur is. Hij is tevens bestuurslid van RAI Autovak. ATR International AG kent 22 aandeelhouders, verdeeld over 22 landen in Europa. De gezamenlijke omzet bedraagt € 2,4 miljard en er zijn bijna twaalfduizend mensen werkzaam. De Raad van Commissarissen bestaat uit zes leden die toezien op de juiste belangenbehartiging van de aandeelhouders; de bij ATR aangesloten ondernemingen. De intensieve strategische samenwerking binnen ATR heeft als eerste doel het waarborgen van de lange termijn continuïteit van de bij ATR aangesloten bedrijven. Gezamenlijke marktstudies en marketing communicatie, verbreding van de samenwerking met strategische partners (leveranciers van A-merken) en kostenbesparing door optimale beheersing van bedrijfsprocessen, “benchmarking” en inkoopvoordelen horen tot de invulling van de onderlinge samenwerking.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding